Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Propozycje na konkursy
Kiedyś jeden vendor (darek/best) rozdawał właśnie karty z linkiem do sklepu i różnymi, fajnie zaprojektowanymi wersjami ich logo. Miałem chyba z 5 czy 6 różnych wersji, używane były intensywnie, aż się całkowicie starły nadruki a potem popękały
kodow to jest dobry pomysł, albo karty takie specjalnie pod forum, albo takie z linkiem i do forum i wybrani vendorzy, myslę że najlepiej ci, którzy sponsorują nagrody. Na przykład zalóżmy że sponsorów jest trzech, i kazdy uczestnik mógłby wysłać 3 prace - po jednej na vendora, zakładając, że jedna karta zawieralaby reklamę forum z jednej strony, i z drugiej grafikę, link do jednego vendora, żeby nie robić tam balaganu, umieszczanie zbyt duzej ilości sklepów by raczej sprawilo że malo miejsca zostanie na jakiś popis graficzny, no a o to tu głównie chodzi aby grafika byla przyjemna dla oka.
Widzę, że koszt zrobienia takiej jednej karty z nadrukiem z obu stron to jest 3 złote z groszami, to wydaje mi się że można spokojnie zrobić ich więcej niż wcześniej wspomniane przeze mnie 10 sztuk i rozdać ich trochę więcej.
https://drukmania.com.pl/pl/p/Karty-plas...nny-44/132
kodow to jest dobry pomysł, albo karty takie specjalnie pod forum, albo takie z linkiem i do forum i wybrani vendorzy, myslę że najlepiej ci, którzy sponsorują nagrody. Na przykład zalóżmy że sponsorów jest trzech, i kazdy uczestnik mógłby wysłać 3 prace - po jednej na vendora, zakładając, że jedna karta zawieralaby reklamę forum z jednej strony, i z drugiej grafikę, link do jednego vendora, żeby nie robić tam balaganu, umieszczanie zbyt duzej ilości sklepów by raczej sprawilo że malo miejsca zostanie na jakiś popis graficzny, no a o to tu głównie chodzi aby grafika byla przyjemna dla oka.
Widzę, że koszt zrobienia takiej jednej karty z nadrukiem z obu stron to jest 3 złote z groszami, to wydaje mi się że można spokojnie zrobić ich więcej niż wcześniej wspomniane przeze mnie 10 sztuk i rozdać ich trochę więcej.
https://drukmania.com.pl/pl/p/Karty-plas...nny-44/132
28.01.2024, 11:10
kodow na stronie jest napisane że pole zadruku to 88x54mm a pole spadu to 88x56mm.
O konkretnej rozdzielczosci nie jest nic napisane, ale jak pomysł na taki konkurs sie przyjmie i dostanie zielone światło to można napisać do nich i się spytać w jakiej rozdzielczosci najlepiej wyslać grafiki żeby nic nie spierdolic i żeby nie było nic rozmyte itd.
Maniek co myślisz?
Cytat:Przygotowanie pliku do druku:
Karta ma wielkość 86x54 mm. Do wykonania prawidłowego druku prosimy o zamieszczenie pliku uwzględniającego spad drukarski 1mm po każdej stronie projektu. Instrukcja poniżej:
O konkretnej rozdzielczosci nie jest nic napisane, ale jak pomysł na taki konkurs sie przyjmie i dostanie zielone światło to można napisać do nich i się spytać w jakiej rozdzielczosci najlepiej wyslać grafiki żeby nic nie spierdolic i żeby nie było nic rozmyte itd.
Maniek co myślisz?
28.01.2024, 11:18
Dobre to jest😁
Kolek miał chyba takie karty.
Popieram
Kolek miał chyba takie karty.
Popieram
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
28.01.2024, 17:09
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.01.2024, 17:10 przez kot_kreskowy.)
Na lata?
Jak to ma służyć do tasowania tematu, to chciałbym zobaczyć tą kartę po kruszeniu chlorów "po latach" 😎
Taki chuj - jak słonia nos😂
Jak to ma służyć do tasowania tematu, to chciałbym zobaczyć tą kartę po kruszeniu chlorów "po latach" 😎
Taki chuj - jak słonia nos😂
NIE dla OPIO !!!
28.01.2024, 17:14
kot_kreskowy https://heyprint.pl/produkty/p/435/metal...bosc-1-mm/ to by było w sam raz
28.01.2024, 17:16
Na lata to chyba jak raz na miesiąc walisz Nie zmienia to faktu że tanie to bardzo, to można takich kart najebać. Zobaczymy co moderacja o tym myśli.