Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Piwko
28.06.2023, 05:41
z budzetowych piw najbardziej podchodzi mi Kasztelan jasny pełny, z butelka zwrotna kosztuje u mnie 3zł i ma 5.6%
jak mam wieksza ilosc siana ktora moge spozytkowac kupujac alkohol - wybieram Ksiazece Pszeniczne i Cherry Ale, niesamowite piwa
z takich "soczkow" to somersby blackberry, ale nie pamietam kiedy ostatni raz je pilem
jak mam wieksza ilosc siana ktora moge spozytkowac kupujac alkohol - wybieram Ksiazece Pszeniczne i Cherry Ale, niesamowite piwa
z takich "soczkow" to somersby blackberry, ale nie pamietam kiedy ostatni raz je pilem
30.06.2023, 13:13
Próbowałem wczoraj nowego piwa Miłosław Makłowicz,jak dla mnie mandarynkowe było dużo lepsze,aczkolwiek to jest pijalne choć moim zdaniem zbyt przeważa aromat ziół.
kocham piwo
03.07.2023, 19:08
Nie mam swojego ulubionego piwa, lubię testować i sprawdzać smaki. Ostatnio piłem Trybunał Pils - bardzo wyrazisty chmielowy smak. Według mnie bardzo dobre piwko, lepsze od tych sikaczy ala Tyskie
04.07.2023, 14:50
piwo jak najmocniejsze takie najbardziej lubie ostatnio mniej chleje, więc niech będzie Lech
05.07.2023, 14:44
O to jedno proszę Boga, Niech mnie darzy szczęściem takiem: Jak badź pójdzie moja droga, Żebym nie był złym, próżniakiem!