Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Ice - Opinie o produkcie
29.12.2024, 20:12
Ja pierdole, wy ćpacie żeby sprzątać czy się bawić?
O chuj...
O chuj...
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
29.12.2024, 20:45
Czemu nie to i to? Jest czas na zabawę i czas na obowiązki, a jeśli obowiązki można sobie przy weekendzie umilić, to jak dla mnie bomba.
Tysiąc razy bardziej wolę się zmęczyć przy sprzątaniu domu, w którym mieszkam, niż walić konia pół nocy.
Tysiąc razy bardziej wolę się zmęczyć przy sprzątaniu domu, w którym mieszkam, niż walić konia pół nocy.
02.01.2025, 13:14
Ten najnowszy batch, to arcyliga. Warto było czekać tyle czasu na dostawę.
Nie tyra nosa, działa jak powinno działać. Nawet na sam koniec coś tam jeszcze trzepało, mimo, że już cudów się nie spodziewałem.
Zwał (a może bardziej afterglow) jaki wystąpił, to po prostu klasyczny debil, ale dwa dni ćpania, bez minuty snu i po 5g na głowę - no nie ma chuja, żeby człowiek się obudził i nie było żadnych uboków. Ja lubię osobiście to odmóżdżenie - na codzień mam łeb przeładowany myślami i takie chwile pozwalają mi odetchnąć.
Polecam sprzęt w chuj. Ukłony dla kucharza.
Nie tyra nosa, działa jak powinno działać. Nawet na sam koniec coś tam jeszcze trzepało, mimo, że już cudów się nie spodziewałem.
Zwał (a może bardziej afterglow) jaki wystąpił, to po prostu klasyczny debil, ale dwa dni ćpania, bez minuty snu i po 5g na głowę - no nie ma chuja, żeby człowiek się obudził i nie było żadnych uboków. Ja lubię osobiście to odmóżdżenie - na codzień mam łeb przeładowany myślami i takie chwile pozwalają mi odetchnąć.
Polecam sprzęt w chuj. Ukłony dla kucharza.