Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jakiej substancji nigdy nie zazyjesz ?
10.06.2025, 16:14
heroina nigdy niue zazyje wielu ludzi od tego sie wykonczylo ja nie zamierzam
28.06.2025, 22:50
myślę, że do hery... dorzucę poczciwą morfinkę... w obojętnie jakiej postaci.
NIGDY! wiem, że bym się wjebała!!!
NIGDY! wiem, że bym się wjebała!!!
08.07.2025, 22:37
Helupa, a z tego względu, że jestem wjebany w kodę, a to taka wersja dla ubogich, a i tak czesze leciutkim spokojem.
10.07.2025, 20:05
Również Hel a zastanawia mnie jak z tą alfą jest czy lepsza jest od Nepa bardziej efuryczna VAPO czy warto próbować a-pvp?
10.07.2025, 20:15
Zależy co rozumiesz przez euforyczną substancję.
Alfa jest dużo bardziej dopaminowa, a w NEPie przeważa raczej noradrenalina.
Alfa jest dużo bardziej dopaminowa, a w NEPie przeważa raczej noradrenalina.
27.07.2025, 01:50
Fenta (no chyba, że jakieś sprytny dealer dosypie, ale na szczęście u nas to jest marginalny problem). Po pierwsze jest tak silny, że ciężko traktować go rekreacyjnie, przez przytłoczenie receptorów. Po drugie łatwo przegiąć i skończyć w grobie. Po trzecie odstawieńka opiatowa to piekło. Po czwarte nie lubię depresantów i tę listę można by ciągnąć jeszcze dłuuugo.
Miałem doświadczenia z heroiną (3 razy w życiu opalałem chujowej jakości sort) i mimo, że te tripy były "płytkie" i jednowymiarowe, to nawet po roku nieruszania tego syfu miałem natrętne myśli i pseudo głody. Zatem jebać helupę i fenka.
Miałem doświadczenia z heroiną (3 razy w życiu opalałem chujowej jakości sort) i mimo, że te tripy były "płytkie" i jednowymiarowe, to nawet po roku nieruszania tego syfu miałem natrętne myśli i pseudo głody. Zatem jebać helupę i fenka.
03.08.2025, 12:30
zawsze i wszędzie opioid osrany bedzie - nie tykac scierwa stumetrowym kijemy
08.08.2025, 18:56
Opioidy ,hera ,fentanyl to zło nad zła nigdy tego gówna ! Ament
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace