Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
CZY WRAKI ĆPUŃSKIE WARTO RATOWAĆ?
17.04.2024, 22:18
Moim zdaniem to nie ma tak, że warto albo że nie warto. Gdybym miał powiedzieć, co cenię w życiu najbardziej, powiedziałbym, że hexen. Ekhm... Hexen, który podał mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam. I co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję życiu. Dziękuję mu, życie to śpiew, życie to taniec, życie to miłość. Wielu ludzi pyta mnie o to samo, ale jak ty to robisz?, skąd czerpiesz tę radość? A ja odpowiadam, że to proste, to umiłowanie życia, to właśnie ono sprawia, że dzisiaj na przykład futruje, a jutro... kto wie, dlaczego by nie, oddam się Alfie i będę ot, choćby sadzić... znaczy... marchew.
prostuj się kurwo
20.04.2024, 18:21
W ogóle uważam że człowiek powinien mieć prawo żeby go nie ratowali jak ma takie życzenie. Taki DNR jak na zachodzie.