Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
MDPHP
15.08.2023, 18:05
Dziś robiąc porządki znalezłem zawieruszoną samare po MDPHP szkoda tylko że pustą. Przydałby mi się dzień z tą substancją , jest to jeden z lepszych stimów , który stawia na nogi
16.08.2023, 05:30
To tylko na test. Szczególnie mix z CMC mnie interesuje.
Ale ogromny PLUS, że na sztuki można zamawiać w tym sklepie. Lepiej to zawsze jak spodoba się za bardzo mieć jedynkę, a nie piątkę
Poza tym mam trochę Relanium, więc co może pójść nie tak z tymi schizami 😃
Ale ogromny PLUS, że na sztuki można zamawiać w tym sklepie. Lepiej to zawsze jak spodoba się za bardzo mieć jedynkę, a nie piątkę
Poza tym mam trochę Relanium, więc co może pójść nie tak z tymi schizami 😃
16.08.2023, 16:08
PIXA dzięki za radę, chociaż tak właśnie mam jak coś nowego chcę "profesjonalnie" sprawdzić, że bez żadnych benzo czy od razu w mixie.
Cel to poznać czysty "smak" MDPHP przecież 😃
Zamówiłem też methpipe, ale zastanawiam się czy nie lepiej od sniffa zacząć degustację.
Alfa vapo kiedyś mi zaszkodziła, a sniff nigdy. Stąd obawa przed vapo trochę.
Ale nie przedłużając, jedno jest pewne:
Cel to poznać czysty "smak" MDPHP przecież 😃
Zamówiłem też methpipe, ale zastanawiam się czy nie lepiej od sniffa zacząć degustację.
Alfa vapo kiedyś mi zaszkodziła, a sniff nigdy. Stąd obawa przed vapo trochę.
Ale nie przedłużając, jedno jest pewne:
16.08.2023, 16:23
Choć nie jest do końca powiedziane, że sniff nie może pokarać
Wszystko z głową i będzie tak jak ma być
16.08.2023, 16:35
Czy tą substancję można pr? Ktoś próbował? Nie żartuję to poważne pytanie xDDD
17.08.2023, 10:16
PIXA słowa Beeniepatu z pierwszej bodajże strony tego wątku chyba mnie całkowicie zniechęciły do vapo tego, Beniu może sprecyzujesz dlaczego tak uważasz i jak według Ciebie ma się w tym wypadku vapo do sniffa?
"Malpi pyl nadaje sie do Vapo. Jednak jest to juz hardcore i tylko dla orlow. Nie dla idiotow kozakow tylko prawdziwych orlow"
"Malpi pyl nadaje sie do Vapo. Jednak jest to juz hardcore i tylko dla orlow. Nie dla idiotow kozakow tylko prawdziwych orlow"
Weź sobie rady wszystkich do serca
NIKT Ci ŹLE NIE RADZi
Jeśli masz jeszcze jakieś wątpliwości jaką drogą przyjąć ową substancje to weź kartkę wypisz sobie za i przeciw każdej drogi podania albo rozwieje to wątpliwości do maksimum jeśli nie to pozostają dwie opcje.
a) będzie dobrze , wspomnienia będą git
b) pokara cię do takiego stopnia, że więcej nie pomyślisz o tym