Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Snow - Opinie o produkcie
13.01.2024, 11:23
Snow zajebisty 😍 Escobar kurwa co te twoje sorty robią z ludzmi hidden po pablo tworzy akwarium a ja czytam książki a raczej fragmenty jak np cenne lekcje życia itp. Od samego czytania mózg mi się zalał serotoniną xD a jak przyłoże na to snow to do wieczora będę czytać.xD Kozak to jest nie wiem co za kucharz ci to gotuje ale ma talent do tego 😎😍. A tym czasem spierdalam po lajna snow i do czytania dalej. XD
Tak szalałem za bandit że najlepsza trójka ale dupa tam snow to jest KRÓL królów. Grzeje czajnik równo przy sniff aż strach myśleć co bym odpierdalał po bombce 0,5g xD. A kusi mnie i chyba sprawdze i poznam prawdziwe oblicze snowa xD. Ale to nie dzisiaj takie wyzwanie 😎 brzuch mnie nawala a to dodatkowe podrażnienie. Została jedna malutka kreseczka na dzisiaj i koniec.
Bierzcie snow dopóki jest bo jak zabraknie to tylko ten z asfaltu będziecie skrobać 😂
Tak szalałem za bandit że najlepsza trójka ale dupa tam snow to jest KRÓL królów. Grzeje czajnik równo przy sniff aż strach myśleć co bym odpierdalał po bombce 0,5g xD. A kusi mnie i chyba sprawdze i poznam prawdziwe oblicze snowa xD. Ale to nie dzisiaj takie wyzwanie 😎 brzuch mnie nawala a to dodatkowe podrażnienie. Została jedna malutka kreseczka na dzisiaj i koniec.
Bierzcie snow dopóki jest bo jak zabraknie to tylko ten z asfaltu będziecie skrobać 😂
15.01.2024, 13:46
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.01.2024, 13:50 przez Lifeisbrutal.)
dociagne na wejściu sniff. Wtedy wypowiem się coś wiecej. Sniff działa bombowo 🎆
15.01.2024, 18:05
Pany jak mowiecie te 3cmc 50/50 czy speeda trochę więcej, szukam yskiego cmc najlepiej 70/30 speed/eufo
16.01.2024, 12:39
Lifeisbrutal
Esco miał już kiedyś trójkę, która działała w ten sposób, o którym piszesz, czyli mocno euforycznie, peak stosunkowo długi, po kilku dorzutkach znaczny spadek mocy.
Nie pamietam nazwy, ale tą trójkę zastąpił Lemon.
Skosztowałbym tego snowa, ale w nagrodzie poprosiłem jednak o bandita.
Esco miał już kiedyś trójkę, która działała w ten sposób, o którym piszesz, czyli mocno euforycznie, peak stosunkowo długi, po kilku dorzutkach znaczny spadek mocy.
Nie pamietam nazwy, ale tą trójkę zastąpił Lemon.
Skosztowałbym tego snowa, ale w nagrodzie poprosiłem jednak o bandita.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
16.01.2024, 15:08
kot_kreskowy pewnie chodzi ci o 3 CMC guzman to była epicka trójka co to iv robiło stare dobre czasy może kiedy wróci
16.01.2024, 15:10
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.01.2024, 15:11 przez kot_kreskowy.)
SztywnyMisza
Guzmana wtedy jeszcze nie było nawet w planach.
Napisałem przecież, że zastąpił go Lemon.
Guzmana wtedy jeszcze nie było nawet w planach.
Napisałem przecież, że zastąpił go Lemon.
NIE dla OPIO !!!