Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Przypał - porady
08.07.2022, 22:25
(26.05.2022, 17:07)dimiliki napisał(a): Beeniepatu spoko że się przyznałeś że jesteś świeży w temacieDawno mnie nie bylo, przypomnij mi o co sie przypierdoliles? Chetnie wyjasnie. Lubie bardzo takich internetowych napinaczy na forum dla cpunow, co to mowia, ze im nie pasuje, ale juz zapomijaja powiedziec co. To czy jestem w czymkolwiek swiezy lub doswiadczony pozostaje do oceny kazdemu. Z tym, ze kazdy musi brac pod uwage, ze sie myli w ocenach. Pozdro
Kajabuzatak mordko da się tak powiedzieć wszystko co powiesz papier przyjmie
A tak wgl to najlepiej skorzystać z prawa i odmówić składania zeznań w przypadku ziomka 15 lat jest on nieletni i bez opiekuna nie maja go prawa przesłuchiwać wiec już policja złamała prawo i to mogło by stanowić podstawę prawną do umorzenia śledztwa ale wiadomo jak jest nie każdemu się chce ja osobiście powiedział bym że dragi podrzucił mi policjant który teraz mnie przesłuchuje a wszystko dlatego że przypadkiem widziałem jak wraz z partnerem wciągali w aucie kreskę w miejscu gdzie mnie zatrzymali
YOUR ATTORNEY
09.07.2022, 22:50
12.07.2022, 12:57
Dajcie zulom spokoj juz. Karty sa dostepne w necie. Zamawiasz, czekasz i masz. Bez koniecznosci polowania na slupy
YOUR ATTORNEY
12.07.2022, 13:34
Jak chcecie zarejestrowane karty to wystarczą wam dane słupa i macie dostępne hurty w każdej żabce
12.07.2022, 16:56
Dajcie żulom spokój xDD ciekawe czy już jakiś żul miał przypał za zamianie RC z neta