Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Alprazolam
24.11.2023, 18:30
Lifeisbrutal cięzko powiedzieć, z moich prywatnych obserwacji to może w pewnej mierze wynikać z tego czy ktos cierpiał wcześniej na jakieś problemy na tle nerwowym, emocjonalnym i tego jak bardzo ktoś jest zamknięty w sobie. Wydaje mi się że w przypadku kogos kto jest np. ekstrawertykiem i nie potrzebuje żadnej smiesznej tablety żeby być bardziej "do ludzi" itd. jest mniejsza szansa że mu się spodoba, z kolei w kwestii kogos kto przez takie związki czuje sie "odciążony" od jakichś lęków, niepokoi, fobii, czy pomaga mu to przełamać jakieś granice (których niektórzy nawet nie mają) każdą dawką to jest niemalze oczywiste, że mu się spodoba, bo takiego stanu, kiedy nie męczą go żadne gówna z tyłu głowy będzie pragnął cały czas. Rozpisywałem sie gdzieś już tutaj na forum o tym, ale nie mogę teraz tego znaleźc.
26.07.2024, 01:01
Uzywam cialge z przerwami i ubustwiam! Co miesiac dostaje erecepte na dwa op. Xanax 2mg i wykupuje 4x1mg alprox.
@olancuski Ja wgl nie odczułem działania alprogenu na moim organizmie biorę może to dlatego że nie chodziłem do roboty i ciągle w łóżku leżałem xd pregaba mji pomaga mocno ale mam po niej zapalenie gardła ale biorę i tak
26.07.2024, 06:45
@"olancucki" Niby jak? Ty to masz naprawdę dziwne wtyki u lekarza i w aptece. U mnie takie coś by nie przeszło. Przecież kupując 4 opakowania po 1mg masz więcej tabletek niż w dwóch po 2mg. Zresztą co jest logiczne.
No jak masz więcej xD tyle samo substancji czynnej, 2 opak po 30 tabletek 2mg 2x30x2=120mg, 4 opakowania po 30 tab 1mg 4x30x1=120. Tylko w aptece często robią problem z takim wydawaniem, ale czasem dadzą, a czasem dzwonią do lekarza, a czasami papa i nie ma nic
Maniek napisał 26.07.2024, 15:34:
Nie cytuj poprzedniego posta, gdy bezpośrednio na niego odpowiadasz. Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź' (opcja ta znajduje się w każdym wątku na samym dole)
Nie cytuj poprzedniego posta, gdy bezpośrednio na niego odpowiadasz. Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź' (opcja ta znajduje się w każdym wątku na samym dole)
26.07.2024, 07:40
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.07.2024, 07:41 przez Lifeisbrutal.)
Frog12mg Że substancji czynnej jest tyle samo to wiem. Chodziło mi, że więcej tabletek jest objętościowo. Odnośnie takiego wydawania u mnie to by nie przeszło. Raz rodzinny zapisał mi połowę opakowania czyli 15 tabs alprazolam to w aptece miała problem i musiał zmienić na całe.
31.07.2024, 14:34
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31.07.2024, 14:35 przez KoneserTanichWin.)
Udało mi się ostatnio zdobyć listek gór alpejskich. Jakie dawki polecacie dla kogoś kto z benzo ma doświadczenie tylko kiedy chciał iść spać po stimach (kwetiapina, diazepam, zolpidem, 2-3 razy może alpra)? Z czym warto łączyć a czego absolutnie unikać (jestem świadomy że miksy działają na każdego różnie). Dzięki za porady
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
31.07.2024, 21:59
Nie wiem czego oczekiwać - z tego powodu pytam.
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
01.08.2024, 09:12
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.08.2024, 09:12 przez Lifeisbrutal.)
KoneserTanichWin Jeśli chcesz tylko zasnąć to celuj w 1 max 2 tabletki i powinno ładnie cię uśpić skoro nie masz tolerki.