Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Bolchem*****.c**
27.05.2022, 17:42
4F-ABINACA od bolka lipa straszna 40euro za syf który nie działa adb-butinaca mieli doba teraz zalamka
27.05.2022, 17:54
@"DominaoR" no on chyba ma rację bo piszą na niebieskim że słabe, zresztą do ziomka idzie to sprawdzimy
27.05.2022, 18:09
Zamów i wspomnisz moje słowa syf totalny nic jwh-210 przy tym kozak rob co chcesz ja wtopilem mogę pochwalić adb-butinaca od niego ale to tylko do kibla się nadaje chyba że zribisz 1do4 i będą lekie szmerki powodzenia przelew bictiny wyjdzie vie 400zl za g powodzenia
Suf jak chuj 4F-ABINACA powodzenia
Adb-butinaca I 6cladb są na ta chwilę najlepsze canny na rynku choć nigdzie ich nie ma bo wykupili i trzeba czekać cierpliwie
Suf jak chuj 4F-ABINACA powodzenia
Adb-butinaca I 6cladb są na ta chwilę najlepsze canny na rynku choć nigdzie ich nie ma bo wykupili i trzeba czekać cierpliwie
27.05.2022, 18:18
Liczę po cichu że u funca.. Się pojawi na dniach bo oni mają zejdzie tydz ciszy i znowu mają i teraz susza i czekam sprawdzone robic robią
Nie będę zamawiał w ciemno chociażby dlatego, że vendor jawnie wali wała z maczankami, które są rzekomo na adb-butinaca, a w rzeczywistości są praktycznie nieaktywnym gównem. Podejrzewam, że z tą alfą byłoby podobnie... Ostatnią prawilną wersje php miał Pred, ale i u niego logistyka kuleje i trzymam się od takich sklepów z daleka.