Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Konkurs na najlepszy projekt koszulki Forum Dopal
25.04.2022, 15:20
Zgłaszam się
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
kot_kreskowy będzie ja to nawet chyba kupie takie na sel bo pokazywałem typowi i mówi że niektóre zajebiste są
ja jak cos to chce od razu po dwie sztuki bo w jednej będę sobie popylał a druga poleci na ścianę za szkło i tą na ścianę poprosze z autografami mogą być nadrukowane nawet loginy pionierów dopal Maniek Adminhulerkfow23 Mariusz Sanitariusz @"PUDZILLA" @ Szyderca @"abdul" Zenez no i oczywiście mój też może być dimiliki Alkopoligamia bo o niej cały czas myśle to z
ja jak cos to chce od razu po dwie sztuki bo w jednej będę sobie popylał a druga poleci na ścianę za szkło i tą na ścianę poprosze z autografami mogą być nadrukowane nawet loginy pionierów dopal Maniek Admin
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
26.04.2022, 12:58
Jeszcze 2 ode mnie białe tym razem do czarnej kawy. Pierwsze ofkors nawiązanie do pewnego portalu społecznościowego ale gdzie jest lepsze społeczeństwo niż na forach tematycznych ;p Na fejsie nie zapytasz cioci co zrobić gdy za dużo kwasa wpadło
28.04.2022, 06:23
Jak narazie nie ma takiej ktora by mi sie podobała i zebym w niej chodził
Czekam na nastepne prace.
pozdro
Czekam na nastepne prace.
pozdro
pozdrowionka