Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Najlepszy narkotyk jaki wziąłeś w życiu ?
10.10.2025, 12:13
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.10.2025, 12:16 przez Forsik1910.)
zjadlem duzo fajnych rzeczy ale jestem prostakiem
hex-en Wilk
3cmc behemot - egzekwo
hex-en Wilk
3cmc behemot - egzekwo
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy.
2.Tu,gdzie szalka zeżarła niejedną baterie
2.Tu,gdzie szalka zeżarła niejedną baterie
11.10.2025, 08:04
2cb było dla mnie jakimś innym doświadczeniem, poczucie się jak kolorowym świecie.
Tak to z reszty NEP dla mnie na 1 miejscu pod względem działania i użytkowania, w miarę to umiem kontrolować ale czy najlepsza faaza? No raczej przyzwyczajenie
Tak to z reszty NEP dla mnie na 1 miejscu pod względem działania i użytkowania, w miarę to umiem kontrolować ale czy najlepsza faaza? No raczej przyzwyczajenie
06.11.2025, 22:39
Chyba 6-APB, kiedy jeszcze nie miałem przepalonych receptorów. Świetna czopka.
3FA też było przekozak...
3FA też było przekozak...
Robię co chce bo na życie dzisiaj patrzę jak na szmatę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę
18.11.2025, 00:44
Krajówa ⚡️ ten spokój po, pierwszy raz w życiu miałem myśli pod kontrolą.
Psylocybina 🍄🟫 świetna terapeutka.
Apvp 💔ciekawe, ale mega łatwo było mi nie zauważyć że od pierwszego razu pół roku minęło jak chodziłem z nią za rękę i suka w moim przypadku była bardzo przemocowa. Toksyczny związek to był, a ja jak kapeć Kubota z dziurą w skarpecie za nią biegałem.. było minęło. Nie polecam
MDMA ale tylko za pierwszym razem. „Pierwszy raz jest tylko raz w życiu.”
GBL - ciekawa sprawa, ale z głową i rzadkie widzenia.
Piko ✈️nieźle linie lotnicze i bez pożaru w burdelu.
🐈meow ale ten, który był nowością w PL 2010anno Domini później zdechł.
🥥 fishscale piękna sprawa, zapach smak, ale przereklamowana żeby wydać na to milion dukatów. Trochę jak z torebkami od Gucci, taki chuj, a nie jakość. Robi wrażenie, bo kosztuje tyle ile kosztuje.💲
Trampek 👟 bardzo dobry przyjaciel.
Jakieś💎 cmc albo mmc nie znam się z tych nowych cyfrowych sprzętach (jestem zwolennikiem analogowego połączenia), ale seks był nieziemski.
Wszystkie znajomości były w sumie miłe, każda zabrała tyle ile dała. 🧿
Psylocybina 🍄🟫 świetna terapeutka.
Apvp 💔ciekawe, ale mega łatwo było mi nie zauważyć że od pierwszego razu pół roku minęło jak chodziłem z nią za rękę i suka w moim przypadku była bardzo przemocowa. Toksyczny związek to był, a ja jak kapeć Kubota z dziurą w skarpecie za nią biegałem.. było minęło. Nie polecam
MDMA ale tylko za pierwszym razem. „Pierwszy raz jest tylko raz w życiu.”
GBL - ciekawa sprawa, ale z głową i rzadkie widzenia.
Piko ✈️nieźle linie lotnicze i bez pożaru w burdelu.
🐈meow ale ten, który był nowością w PL 2010anno Domini później zdechł.
🥥 fishscale piękna sprawa, zapach smak, ale przereklamowana żeby wydać na to milion dukatów. Trochę jak z torebkami od Gucci, taki chuj, a nie jakość. Robi wrażenie, bo kosztuje tyle ile kosztuje.💲
Trampek 👟 bardzo dobry przyjaciel.
Jakieś💎 cmc albo mmc nie znam się z tych nowych cyfrowych sprzętach (jestem zwolennikiem analogowego połączenia), ale seks był nieziemski.
Wszystkie znajomości były w sumie miłe, każda zabrała tyle ile dała. 🧿
24.11.2025, 11:11
Moje loty są znane 😄 jestem sam swój. Wiedzę mam taką, jak wy. Ćpam sam sort i daje, wam świadectwo tego. Więcej wiem jak ćpam, żyje w zwale, cierpię 😀 wychodzę sam, i idę dalej wybieram najlepszy narkotyk 3cmc pozdro
Jadłem wszystkie te słabe i te dobre są takie same jak stare i nowe narkotyki mam 38 lat pamiętam stare zioło najlepsze nie dawali miału, ale dawali do re topy pamiętam dalej, jak dziś przybyłem tu, żeby robić sobie to, co lubię musi być dobre inaczej nie wezmę trzy razy miałem słabe zioło nie było tak dobre jak te, które kopią spadam dalej oglądać podoba mi się to forum.
Jadłem wszystkie te słabe i te dobre są takie same jak stare i nowe narkotyki mam 38 lat pamiętam stare zioło najlepsze nie dawali miału, ale dawali do re topy pamiętam dalej, jak dziś przybyłem tu, żeby robić sobie to, co lubię musi być dobre inaczej nie wezmę trzy razy miałem słabe zioło nie było tak dobre jak te, które kopią spadam dalej oglądać podoba mi się to forum.
28.11.2025, 21:04
4mmc za czasów legała i 3mmc po banie 4mmc w ogóle inne uczucie po aplikacji podniebienie to aż paliło trzeba było zapijać czymś kurwa bardzo gęstym żeby przestało palić a faza później? Jalierdole
Be objective and honest.

![[Obrazek: Soviet-Union-PNG-Photos.png]](https://www.pngmart.com/files/22/Soviet-Union-PNG-Photos.png)