Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Namierzanie
02.05.2025, 02:28
(24.03.2025, 11:36)M7G9O napisał(a): Dla wszystkich piszących "jeśli będą chcieli to i tak was namierzą" proponuję wyrzucić całą elektronikę, założyć foliową czapkę i z osobami, z którymi chcecie porozmawiać, umawiać się tylko na basenie.
Może tam was nie namierzą.
namierzą jeśli chcą poświęcić środki i czas na ciebie, po prostu co ich to obchodzi ze taki akpak sie chce nacpac
nie jestesmy w ich kregu zainteresowan. Chyba ze ktos jest jakims escobarem to co innego
17.05.2025, 22:47
Nie zmienia to faktu, że warto się jednak pilnować i zachowywać wszelkie środki ostrożności.
Takie gadanie: "jeśli będą chcieli to i tak was namierzą" - sprawia, że co niektórzy zaczynają mieć całkiem wyjebane na jakiekolwiek BHP.
Bo przecież i tak "jeśli będą chcieli to i tak mnie namierzą" - a niby widocznie nie chcą.
Oj myślę, że by chcieli - tylko moim zdaniem są głupsi niż większości z nas się wydaje.
Takie gadanie: "jeśli będą chcieli to i tak was namierzą" - sprawia, że co niektórzy zaczynają mieć całkiem wyjebane na jakiekolwiek BHP.
Bo przecież i tak "jeśli będą chcieli to i tak mnie namierzą" - a niby widocznie nie chcą.
Oj myślę, że by chcieli - tylko moim zdaniem są głupsi niż większości z nas się wydaje.
19.05.2025, 15:37
(02.05.2025, 02:28)akpak napisał(a): namierzą jeśli chcą poświęcić środki i czas na ciebie
Słowo klucz. Jeżeli będą chcieli poświęcić czas i środki.
Ale środki i czas muszą poświęcić tylko wtedy, kiedy OPSEC po Twojej stronie jest nienaganny.
Bo w innym wypadku wystarczy np. zwrócić się do jakiegokolwiek dostawcy np. Twojego proxy o udostępnienie rzeczywistego adresu ip.
(17.05.2025, 22:47)Rweqerew333 napisał(a): Nie zmienia to faktu, że warto się jednak pilnować i zachowywać wszelkie środki ostrożności.
Więc tu się w stu procentach zgadzam z Rowerkiem.
Dopóki jesteś wystarczająco zabezpieczony (tor/vpny, sandboxing, szyfrowanie, brak metadanych pierdu pierdu pierdu, po co wymieniać jak i tak nikt nie skorzysta XD) to nie będą zadawali sobie trudu większego niż ewentualna próba złamania tych zabezpieczeń po stronie "online". O ile oczywiście nie piszesz na forum, postów typu "zamówiłem właśnie 2,5 kilo klefa na pogonienie".
Ale jeśli wpadniecie na pomysł odpalenia sklepiku z dopkami i obracania ilościami hurtowymi, to zdecydowanie będą chcieli:
Cytat:poświęcić środki i czas na ciebie
To zaangażują zespół do profilowania i będą próbowali namierzyć Cię chociażby po stylometrii/czasie aktywności/szczególnych cechach w zachowaniu/socjotechniką/zjebanymi honeypotami etc.
Dążę do tego, że obaj macie rację.
Jako ćpuny, którzy raz w tygodniu zjadają piątkę klefa raczej nie jesteśmy w ich kręgu zainteresowań, o ile nie jesteśmy dziecinnie łatwym celem do namierzenia - dlatego podstawy BHP trzeba mieć zachowane.
19.05.2025, 16:13
Nie wiem ja się w to nie bawię na szczęście i nie marnuje czasu na to.
Ale z fartem
Ale z fartem
09.06.2025, 07:08
Polecam tor browser uzywac i samemu go skonfigurowac pod swoj smartfon, komputer
09.06.2025, 09:19
A ja tak z innej beczki ale podobnej myślicie że na forum byłoby zainteresowanie unikatowymi numerami? Co mam na myśli? Zarejestrowane numery na osoby które fizycznie nie istnieją pesele też wymyślone
Be objective and honest.
09.06.2025, 10:26
@"M7G9O" ja nie pisze o numerach w tysiącach kopii na jedne dane bo to Jesy właśnie to o czym piszesz, chodzi mi o unikatowe numery kolego których nie ogarniesz od tak bo pesele tak jak pisałem i dane są wymyślone na ludzi którzy nie istnieją 😁
Bo powiedz mi jaki ktoś miałby cel zarobkowy nadstawiając głowę za 5 zł jak sam starter tyle kosztuje
Bo powiedz mi jaki ktoś miałby cel zarobkowy nadstawiając głowę za 5 zł jak sam starter tyle kosztuje
Be objective and honest.
09.06.2025, 11:50
Ale ja wiem jak to działa niuniu i piszę o tym samym co Ty.
Kolego, ja od tak, jestem w stanie ogarnąć nawet kawę Tchibo oraz żelki Haribo, nie masz pojęcia z kim się kruszysz.
Kolego, ja od tak, jestem w stanie ogarnąć nawet kawę Tchibo oraz żelki Haribo, nie masz pojęcia z kim się kruszysz.