Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Duch Gold lost my order
13.04.2024, 16:34
(13.04.2024, 16:26)horsii napisał(a): Niezbyt, przeczytaj wątek, klient również niemało namieszał, do tego to była paczka zagraniczna. Normalnie nawet jak coś zginie, to nie ma problemów z reshipem, duch już o tym pisał, jeśli się nie myle to jeśli firma zgubi przesyłke/zniszczy to robi reshipy, nie robi natomiast jesli przesyłka zostanie nieodebrana na czas czy wróci do nadawcy (oczywiście lewy adres), czy akcje typu "ktoś odebrał moją paczke".
Rozumiem. Zamówiłem kwiaty dla Anki, ale po kwiatach ani widu ani słychu, stąd wcześniejsze pytanie. Kontemplowałem czy gra była warta świeczki, i czy nie powienienm pozostać przy konwecjonalnych metodach.
Tak czy owak, dzięki za info.
13.04.2024, 18:14
H33R Hm, myslę że najlepiej będzie jak po prostu napiszesz do vendora jesli chcesz być pewien jakichś szczegółów, żeby rozwiał twoje watpliwosci dotyczące jakichś tam konkretnych kwestii. Mi od nich paczki nigdy nie zestrzelono, w zasadzie jesli chodzi o zakupy w tym sklepie, nie powinieneś mieć obaw, nawet jak coś się stanie - co jest bardzo, bardzo mało prawdopodobne jesli nie podasz złego adresu, czy sam czegoś nie powalisz - to duch to solidny sklep, i ogarnie to tak żeby przesyłka była koniec końców dostarczona.
14.04.2024, 17:21
H33R Najlepiej takie rzeczy załatwiać mailowo, Ty najpierw "kontemplacje" zaczłąłeś od publicznych "rozważań".
Różnie sklepy podchodzą, duch pewnie Ci odpowie albo już to zrobił.
Na przyszłosć sugeruje napisać wiadomość do vendora i jeśli po wymianie kilku wiadomości w Twoim mnimianiu by było coś nie tak, wtedy pozostaje podzielić się swoją troską.
Różnie sklepy podchodzą, duch pewnie Ci odpowie albo już to zrobił.
Na przyszłosć sugeruje napisać wiadomość do vendora i jeśli po wymianie kilku wiadomości w Twoim mnimianiu by było coś nie tak, wtedy pozostaje podzielić się swoją troską.
15.04.2024, 16:15
^
Tak uczyniłem przed i po. OK - komu w drogę, temu czas - mam trochę napięty grafik.
Czołem.
Tak uczyniłem przed i po. OK - komu w drogę, temu czas - mam trochę napięty grafik.
Czołem.
08.07.2024, 18:18
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.07.2024, 18:19 przez oliwiao767.)
(14.01.2024, 09:41)duch napisał(a): Witam , kelzitchu@gmail.com , pisałem Ci ju na session , zawsze wysyłam reship ,
w Twoim przypadku jest inny problem który doskonale znasz , a ten post jest tylko po to aby wymusić na mnie reship
przesyłka została nie odebrana przez Ciebie , i to jest Twoja wina że przesyłką wraca do nadawcy.
Dla mnie sprawa jest prosta , jezeli zamawiam towar to
- po pierwsze monitoruje co się z nią dzieje
- po drugie jak jest w dostarczeniu to robie wszystko aby spotkać się z kurierem i ją odebrać (tym bardziej jak wiesz co jest zamówione)
- po trzecie , przesyłka jeszcze jakiś czas była do odebrania w oddziale a ty nie odebrałeś jej pomimo że cię informowałem o tym
i teraz chcesz abym wysłał ci jeszcze raz za darmo !!
nie kolego , nie wyśle ci jeszcze raz , bo jestes nie poważny , i nie masz czasu żeby odebrać zamówiony przez siebie towar.
Nie chce tu publicznie dawać statusów tej przesyłki ale ty doskonale wiesz o czym pisze.
Sluchajcie, potrzebuje pomocy. Zlozylam ostatnio zamowienie na duchu, wszystko poszlo, mam w razie czego screeny, a za nic w swiecie nie moge sie do nich dobic, aby sie skontaktowac. Wiem, ze duch jest legit, bo sklep polecony przez znajomego, ktory sie u nich zaopatrzal. Ogolnie email nie dziala, jak by nie istnial, na session zero, brak odzewu. Chyba ze ja cos robie zle. Z dark buzz zamawialam i bylo wszystko spoko, a tu nie wiem o co chodzi. Jak ktos bedzie mial sensowne rady to bede wdzieczna
Bracie duch się wypisał z interesu masz po pace niestety bardzo mi przykro to słyszeć pozdr trzymaj się
(08.07.2024, 18:18)oliwiao767 napisał(a):
Sluchajcie, potrzebuje pomocy. Zlozylam ostatnio zamowienie na duchu, wszystko poszlo, mam w razie czego screeny, a za nic w swiecie nie moge sie do nich dobic, aby sie skontaktowac. Wiem, ze duch jest legit, bo sklep polecony przez znajomego, ktory sie u nich zaopatrzal. Ogolnie email nie dziala, jak by nie istnial, na session zero, brak odzewu. Chyba ze ja cos robie zle. Z dark buzz zamawialam i bylo wszystko spoko, a tu nie wiem o co chodzi. Jak ktos bedzie mial sensowne rady to bede wdzieczna