Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Pentedron
22.11.2024, 17:09
Cały czas jest pentedeon, nep to pentedron w sumie tylko podrasowany. Oryginalny nep jest słabszy i to w sumie tyle.
N-etylo-nor-pentedron, etylopentedron, α-etyloaminopentiofenon, α-etyloamino-walerofenon, α-EAPP
N-etylo-nor-pentedron, etylopentedron, α-etyloaminopentiofenon, α-etyloamino-walerofenon, α-EAPP
Dotykasz wiatru i jesteś bliżej słońca

10.04.2025, 07:26
Pamiętam jak zamówiłem 10g hashu od szczura była to moja pierwsza paka do tego zaryzykowałem 0.5g 3mmc.
Dostałem 15g hashu 1g 3mmc oraz 0.5g pentedronu z gratisowa wysyłka
Na początek poszedl pentedron
2x 25 mg na oko lewa prawa zaczęło wchodzić po minucie wylew dopaminy wyostrzone kolory muzyka zaczęła tak brzmieć jakby na koncercie słuchałem pierwszy raz elektronicznej z Project X brzmiało to kosmicznie xD
Ogólnie 500 mg starczyło mi na 9h zabawy od 20 do 5 rano polecam że wszystkich sil ta substancje przerobiłem razem jakoś 50g z pojedynczych po inne po kółka jak i inne tlrc sklepy
Jest to substancja godna polecenia że tak powiem legenda RC a tak poza tym da się ją jeszcze gdzie kolwiek dostać?
Mam nepa na dzisiejszy wieczór na testa jakieś 150 mg w zbitych skałach z domieszką pudru wygląda nieźle
Także wieczorem wrzucę recki jaka ilość polecacie na początek.
Przerwa od substancji RC ponad 3 lata ostatnia sól green power od Gusa...
Jakiś 2 lata temu zażywana amfetamina jakoś 2g tematu z osiedla także tolerancję mam zerowa więc można zbadać donosówo tego nepa tak więc już nie mogę się doczekać wieczoru .
Dam znać po zapisaniu lagi do rusztownika chce przyjąć 2 mniejsze do lewej i prawej tak więc do zobaczenia wieczorem a i jeszcze wyda się bardzo debilnym pytaniem
Czy nepa można palić/vapowac ? xD
Pozdro z góry dzięki za odpowiedzi
Dostałem 15g hashu 1g 3mmc oraz 0.5g pentedronu z gratisowa wysyłka
Na początek poszedl pentedron
2x 25 mg na oko lewa prawa zaczęło wchodzić po minucie wylew dopaminy wyostrzone kolory muzyka zaczęła tak brzmieć jakby na koncercie słuchałem pierwszy raz elektronicznej z Project X brzmiało to kosmicznie xD
Ogólnie 500 mg starczyło mi na 9h zabawy od 20 do 5 rano polecam że wszystkich sil ta substancje przerobiłem razem jakoś 50g z pojedynczych po inne po kółka jak i inne tlrc sklepy
Jest to substancja godna polecenia że tak powiem legenda RC a tak poza tym da się ją jeszcze gdzie kolwiek dostać?
Mam nepa na dzisiejszy wieczór na testa jakieś 150 mg w zbitych skałach z domieszką pudru wygląda nieźle
Także wieczorem wrzucę recki jaka ilość polecacie na początek.
Przerwa od substancji RC ponad 3 lata ostatnia sól green power od Gusa...
Jakiś 2 lata temu zażywana amfetamina jakoś 2g tematu z osiedla także tolerancję mam zerowa więc można zbadać donosówo tego nepa tak więc już nie mogę się doczekać wieczoru .
Dam znać po zapisaniu lagi do rusztownika chce przyjąć 2 mniejsze do lewej i prawej tak więc do zobaczenia wieczorem a i jeszcze wyda się bardzo debilnym pytaniem
Czy nepa można palić/vapowac ? xD
Pozdro z góry dzięki za odpowiedzi