Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Du**.gold
30.08.2024, 19:34
Nie zebym bronil ducha, bo absolutnie go nie bronie.
Ja w tym wypadku bronie materialu, pytanie tez z ktorego batcha jest ta probka - bo ja mowie o pierwszym sorcie co w zeszlym roku ladowal u ducha, obstawiam ze kot_kreskowy o tym samym mysli.
kot_kreskowy ogolnie na zywo sie nie spotkalem, ale znam takich co mieli a-pihp w krysztale, ale on bardziej przypominal wygladam hexen akurat
Ja w tym wypadku bronie materialu, pytanie tez z ktorego batcha jest ta probka - bo ja mowie o pierwszym sorcie co w zeszlym roku ladowal u ducha, obstawiam ze kot_kreskowy o tym samym mysli.
kot_kreskowy ogolnie na zywo sie nie spotkalem, ale znam takich co mieli a-pihp w krysztale, ale on bardziej przypominal wygladam hexen akurat
30.08.2024, 20:15
Epsiakos
Osobiście miałem pierwszy sort i później albo drugi lub trzeci, nie pamiętam dokładnie, jednak żaden nie działał jak pihp.
To co miał duch miało całkowicie inne wejście i czas działania od pihp.
Z alfą pvp miałem do czynienia tylko od ducha, natomiast wiem doskonale jak działa pihp i różnica była ci najmniej odczuwalna żeby nie powiedzieć duża.
Nie klei się to jakkolwiek.
Osobiście miałem pierwszy sort i później albo drugi lub trzeci, nie pamiętam dokładnie, jednak żaden nie działał jak pihp.
To co miał duch miało całkowicie inne wejście i czas działania od pihp.
Z alfą pvp miałem do czynienia tylko od ducha, natomiast wiem doskonale jak działa pihp i różnica była ci najmniej odczuwalna żeby nie powiedzieć duża.
Nie klei się to jakkolwiek.
Metamorfoza
(29.08.2024, 20:06)yetow napisał(a): mnie to ciekawi ile jeszcze osób zamówiło już po exit scamie na jego stronie
Mordo to nie był exit scam i nikt nie zamówił bez ducha bo tam nie ma kont i nic się samo nie generuje więc nie możliwym żeby ktokolwiek zamówił po jego zniknięciu.
Epsiakos skoro wiesz skąd on brał towar to kto ma to a pihp i md pihp które wysyłał w samplach dzień przed zniknięciem ? I skąd miał transparentne 3mmc ? Jakoś nikt w PL nie ma tego towaru i myślę że Twoje domysły nie mają za dużo związku z rzeczywistością. Może czymś tam się wspomagał z tego miejsca co przeglądasz ale raczej wątpię żeby wszystko było tylko od jednego dostawcy
Widać że wypowiadają się osoby które zamówiły coś sporadycznie raz dwa i nawet nie znają schematu jak działał duch więc nie mieli z nim za dużo kontaktu, ewentualnie coś tam podpytywali i są poprostu obserwatorami którzy snują swoje teorie
31.08.2024, 12:29
(30.08.2024, 20:58)Mglus808 napisał(a): Widać że wypowiadają się osoby które zamówiły coś sporadycznie raz dwa i nawet nie znają schematu jak działał duch
ale to Ty dalej nie możesz skleić akcji, że to stary wilk, wolf, ozz cool, dorotka, demoon, trzynastka, a zarzucasz komuś, że "nie znają schematu"
xD
31.08.2024, 12:36
(30.08.2024, 19:23)kot_kreskowy napisał(a): Abstrahując od tego, że jeszcze nigdy nie widziałem pihp w krysztale, to działanie jego alfy-pvp nie przypominało testowanych przeze mnie alf-pihp.
A trochę tego zjadłem w trakcie ośmiu lat.
Jeszcze raz - forma /proch/kryształ/gruda nie ma znaczenia.
niestety raz zem tylko pobral to pvp i stawiam kurwa mikrusa ze to nie bylo zjebane pihp. przeca pihp to dziadowstwo jedyna recka w ktorej sie tak podniecilem xdd moze jednorazowa pomylka jakas, moze nie. chuj wie ale nepa to raz dostalem padake
prostuj się kurwo
31.08.2024, 21:45
(30.08.2024, 15:34)voice.of.voiceless napisał(a): pszeciez ducha złapał Tusk!!!1!1!1!1!1!one one
ta sama narracja
smakosz tak, a wyjebe na 2024 rok, zaplanował już w 2008 :e
Sam Tusk wydał za nim list gończy a potem osobiście zatrzasnął kajdanki na jego rękach A kiedy duch planował wyjebke? Pewnie wtedy kiedy tutaj zawitał