Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Cannabis420.org - Temat główny
03.11.2024, 17:34
To zapewne jakieś półsyntetyczne THC-P/HHC/HHC-O/HHC-P, które są lepsze i bezpieczniejsze od typowych syntetycznych kanna.
04.11.2024, 10:13
Napiszę tylko tyle, że aktywne to jest. I każde działa inaczej. Niektóre wbijają w fotel a inne znowu są energetyczne. Krótki czas działania jedynie więc szybko się towar kończy. Smak? Taki nijaki. Wszystkie prawie identycznie. Lekko duszący dym. Zapach też odbiega od normalnego zioła.
Taka ogólna ocena to 7/10
Taka ogólna ocena to 7/10
08.11.2024, 21:36
ogolnie ta fotka z liniami papilarnymi na stronie troszke przypalowa jest...good luck risk and fun
2 godzin(y) temu
Niestety, ja od kiedy otrzymałem sorry to mocno się zdziwiłem.
Tak jak mówicie Panowiez jest to Semi-THC, połsyntetyki, muszę powiedzieć że strasznie perfumem daje, że tak powiem.
Jak by ten zapach nie był oryginalny tylko po prostu napsikane tam jego który ten zapach czasem traci.
Nie mogę dodać opinii o tym palonku, gdyż ja nie mogę go palić. Minęło już sporo czasu a jedynie co zrobiłem to próbę przypalenia amnesia z wiadra.
Fajnie działa, tak mocniej weszło niż takie naturalne ziółko ale działanie jest jakby nieco inne.
Mój szczur testował już 2-3 razy każdej odmiany i stwierdził, że w kolejności: hash, amnesia, moon rock. I dwa kolejne w losowej kolejności.
Ustawione są w zależności od mocy.
Co do wysyłki i pakowania - wysyłka jest dobra, szybko leci ale pakowanie lepiej jak byście poprawili. Leci to jednak zza granicy więc lepiej się zabezpieczyć.
Zdam jeszcze relacje jak podrzucę komuś to na testy. Pozdrawiam
Tak jak mówicie Panowiez jest to Semi-THC, połsyntetyki, muszę powiedzieć że strasznie perfumem daje, że tak powiem.
Jak by ten zapach nie był oryginalny tylko po prostu napsikane tam jego który ten zapach czasem traci.
Nie mogę dodać opinii o tym palonku, gdyż ja nie mogę go palić. Minęło już sporo czasu a jedynie co zrobiłem to próbę przypalenia amnesia z wiadra.
Fajnie działa, tak mocniej weszło niż takie naturalne ziółko ale działanie jest jakby nieco inne.
Mój szczur testował już 2-3 razy każdej odmiany i stwierdził, że w kolejności: hash, amnesia, moon rock. I dwa kolejne w losowej kolejności.
Ustawione są w zależności od mocy.
Co do wysyłki i pakowania - wysyłka jest dobra, szybko leci ale pakowanie lepiej jak byście poprawili. Leci to jednak zza granicy więc lepiej się zabezpieczyć.
Zdam jeszcze relacje jak podrzucę komuś to na testy. Pozdrawiam