Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co królowało na rynku 12 lat temu
02.03.2025, 18:05
(02.03.2025, 16:40)laro napisał(a): Przynajmniej mi w moich wypowiedziach nie chodzi o wyjebanie z butów, bo to żadna miara jakości, owszem jakaś jest, jest moc albo jej nie ma, jak nie ma to też źle. Tylko o przyjemność z użycia, clearhead, euforia, teź odpowiedni poziom energii, empatia, lekkość, odbiór muzyki, kolorów na ekranie, to mrowienie w lędzwiach, chęć na igraszki, także realistyczne sny na jawie i to jak kosmicznie działa sam dotyk, choćby ręki na ramieniu dla przykładu. Ja osobiście za dużo z tych rzeczy nie znajduję w CMC, jeżeli już zostało wspomniane.
Nie wiem, czy jakaś substancja dała mi kiedyś, aż takie efekty w takim nasileniu jak opisujesz, nawet przy pierwszych razach. Zazdro.
Ale faktycznie chyba MMC do tego najbliżej.
Znam się na rozkładaniu białek jak enzym
02.03.2025, 18:24
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.03.2025, 18:33 przez Rweqerew333.)
Okoliczności, set&setting i odpowiednie substancje. Nie trzeba tych daleko szukać.
Różne miksy można walić ale wszystko zależy też od melanżu w jakim się znalazłeś.
To co opisujesz to dobry melanż w towarzystwie mefa, zimnego browarka, papierosów i ludzi, którzy zdecydowali się z Tobą brać.
Różne miksy można walić ale wszystko zależy też od melanżu w jakim się znalazłeś.
To co opisujesz to dobry melanż w towarzystwie mefa, zimnego browarka, papierosów i ludzi, którzy zdecydowali się z Tobą brać.
02.03.2025, 19:39
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.03.2025, 19:42 przez Rweqerew333.)
(02.03.2025, 13:28)Chochlik napisał(a): DarkSonia
Najbardziej mi się podoba, że już dochodzi do tego że kwestionujecie moja abstynencję xD dupcia piecze co
Rozkręcasz kolejny offtopic jak jakaś atencyjna kurwa i ciągle chcesz coś od DarkSoni.
Możesz napisać do niej pw jak masz sprawę.
Jak nie masz nic więcej ciekawego do powiedzenia w tym temacie to idź zwracać na siebie uwagę gdzie indziej.