Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Gdzie po dobre proszki metamf,amf itp.itd
08.02.2025, 22:57
nie dostał adresu do wplaty bo nie napisał od razu wprost tylko pytał jaka będzie forma platności. Też mnie to dziwi bo pisałem z nimi wczoraj i przed wczoraj w sprawie zamówienia na fryte i wszystko poszlo gładko
09.02.2025, 00:46
(08.02.2025, 20:42)M7G9O napisał(a): Lifeisbrutal
Z tego co pisał to serio długo już czeka, nie ma problemu żeby wysłać maila jeszcze raz z przypomnieniem o sobie.
Tornado1987
Z moich osobistych doświadczeń i z rozmów z klientami vendora do którego piszesz, jest on mega komunikatywny i szybko odpisuje.
Trafiłeś na zły okres.
@"HighlifeMarket" Pisał, że jeżeli chcesz żeby wszystko było bezpiecznie to musisz poczekać. Może chodzi o to, że mają dużo roboty, może chodzi o to, że chcesz wysyłkę do DE, może czekają na dostawę. Cokolwiek.
Jak bardzo Ci zależy to zamów u innego V a do chłopaków z highlife wrócisz później.
Osobiście nie miałem okazji jeszcze nic tam zamawiać.
09.02.2025, 09:03
(09.02.2025, 00:46)Lifeisbrutal napisał(a): Osobiście nie miałem okazji jeszcze nic tam zamawiać.
Ok wszystko co tu napisałem rozchodziło się tylko i wyłącznie o to czy tak jest zawsze czy to normalne czy przejściowe. Bardziej w tą stronę by poznać Jak działa sklep. Co do wypowiedzi tutaj niektórych to bardziej wygląda to tak że szukanie na siłę choćby przecinka w którym mogłem doje...😅 Że może truje dupę że zapytał o formę płatności a nie od razu i tak dalej i tak dalej tylko po co się zastanawiam. Jako klient w sklepie z którym nie miałem jeszcze do czynienia myślę że każde zapytanie jest uzasadnione tym bardziej że w zasadach zamawiania jest czarno na białym napisane w razie pytań można śmiało je zgłaszać. Nie ma tu z mojej strony żadnego jadu do vendora Ani takich rzeczy tylko są tu czyste zapytania dotyczące komunikacji i jak to wygląda. Mimo wszystko dzięki wszystkim za odpowiedzi z każdej zawsze coś można wynieść co potem składa się całość. Pozdrawiam. A jednej rzeczy nie wiem ale to nie o ten temat chodz czasem gdy daje odpowiedź to dostaje czerwony komunikat od Maniek chodzi o sposób komentowania . Jeśli chce skomentować udzielić odpowiedzi to po prostu naciskam przycisk odpowiedzi i tak to robię jak coś jest nie tak to też proszę dać znać o co chodzi.
09.02.2025, 09:15
Tornado1987 Ale wszystko masz napisane w regularnie. Więc jak ty chcesz poznać bardziej sklep?
09.02.2025, 17:00
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.02.2025, 17:19 przez Tornado1987.)
(09.02.2025, 09:15)Lifeisbrutal napisał(a): Tornado1987 Ale wszystko masz napisane w regularnie. Więc jak ty chcesz poznać bardziej sklep?
Poważnie.....weź mnie to panie pokaż palcem w zasadach zamówienia 😅 gdzie też napisane jest masz pytania zapraszamy do kontaktu ile wysyłka zagraniczna czy jest dostepna jak dokładnie masz dokonać płatności btc może dokładny coin btc kwestie pakowan bezpieczeństwa sama dostawa. Musisz oto zapytać co tu jest nie normalne? Jesteś klientem masz pytanie tyle. To jest grubo nie tak ? Dopytuje się na forum czy długi czas oczekiwania na odp w tym sklepie to normalna sytuacja to też kur... Nie tak😅 chyba po to jest forum .jako swierzak w nowym sklepie z którego nie korzystales wcześniej masz napisać siema biorę to i to nara😅bez podania danych i szczegółów . Bo kogo to interesuje komu to potrzebne....o to musisz zapytać co tu jest nie tak. Dlaczego w ogóle rozwinięcie tematu. Korzystałem z innego sklepu i to co teraz to mówię było czymś normalnym dlatego teraz też pytam ale tu wychodzi w tym wypadku że to krzywa akcja chcesz uzyskać informacji chciałbym normalnie zamówić . Co tu jest ciężkiego do zrozumienia ?😅. Z innej beczki odbiegają do tego tematu czy ktoś korzystał z Tusi jakie odczucia ma z tym związane. ale wiesz co bo czytałem zasady zamówienia ze cztery razy nie rzuciłem okiem rzeczywiście w regulamin ale zaraz popatrzę aczkolwiek nie wydaje mi się żebym znalazł tam odpowiedzi szczegółowe na kwestie które mnie interesowały osobiście dlatego też jest ta korespondencja privnote żeby rozwiać wszelkie wątpliwości no chyba że nie jest do tego bo ja już się gubię 😅
(09.02.2025, 09:15)Lifeisbrutal napisał(a): Tornado1987 Ale wszystko masz napisane w regularnie. Więc jak ty chcesz poznać bardziej sklep?
Właśnie przeczytałem regulamin. Nie widzę tu żadnych nieścisłości. Ale mam kolejne pytania może ty mi odpowiesz żebym nie musiał zawracać głowy w sklepie. Jeżeli w żaden sposób nie mogę monitorować później przesyłki nie mogę się dowiedzieć kiedy mniej więcej dojedzie i tak dalej To jak mam to odebrać? ja mogę mieć na przykład wyjazd gdzieś przesyłki w punktach leżą do określonego czasu może zdarzyć się wszystko z przyczyn losowych. W takim wypadku nawet nie mogę przewidzieć przybliżonej daty dostarczenia. Tym bardziej że za granica to nie Polska. To są takie niby drobnostki które są dosyć ważne. Później już będę wiedział czym to się je ale tak jak mówię w tym sklepie akurat pierwsze zakupy na próbę robię