Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Przedawkowanie i jego efekty
25.08.2022, 15:47
GBL.... ech te kropelki...
Choć mam gdzie to ogarnąć, to boję się bardzo tej substancji.
Choć mam gdzie to ogarnąć, to boję się bardzo tej substancji.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
25.08.2022, 15:57
Jak ktos teskni za GBL to powinien pracowac w car detailing'u. Kazdy szanujacy sie warsztat czysci tym felgi
YOUR ATTORNEY
25.08.2022, 17:00
Ostatnio po zajebaniu maczany w kanna szale wpierdoliłem 2.5g baclofenu, po czym obudziłem się na intensywnej terapii z okrutnym helikopterem, rurką w fiucie, niewydolnością wątroby oraz dobrym humorem Polecam przedawkować raz na jakiś czas
26.08.2022, 00:24
Lek stosowany m.in. w rehabilitacji po udarach jako narkotyk?
No, niezłe gówno 😉
No, niezłe gówno 😉
NIE dla OPIO !!!
29.08.2022, 12:04
Jeżeli chodzi o przedawkowanie moim zdaniem jest to kwestia indywidualna.Przekłada się na nią zażycie danej substancji jak i staż testera.Ale do takich ogólnych to silne zatrucie,które może doprowadzić do wielu problemów zdrowotnych w tym:
- problemy z krążeniem
-uszkodzenie nerek,płuc,wątroby
Może dojść do przegrzania organizmu co za tym idzie mocne odwodnienie. W najgorszym przypadku może dojść do ostrej niewydolności oddechowej,śmierci.
Z wyżej wymienionych osobiście odczułem kilka razy ból wątroby,nerek,przegrzanie organizmu co spowodowało mocne odwodnienie,bóle serca. Głównie działo się to na ciagach gdzie się nie myślało o konsekwencjach zdrowotnych. Z czasem człowiek staje się mądrzejszy.
- problemy z krążeniem
-uszkodzenie nerek,płuc,wątroby
Może dojść do przegrzania organizmu co za tym idzie mocne odwodnienie. W najgorszym przypadku może dojść do ostrej niewydolności oddechowej,śmierci.
Z wyżej wymienionych osobiście odczułem kilka razy ból wątroby,nerek,przegrzanie organizmu co spowodowało mocne odwodnienie,bóle serca. Głównie działo się to na ciagach gdzie się nie myślało o konsekwencjach zdrowotnych. Z czasem człowiek staje się mądrzejszy.
29.08.2022, 12:22
Staz testera nie ma tu nic do rzeczy - chyba, ze masz na mysli tolerke. Czy to doswiadczony narkoman czy zoltodziob, jak przekroczy graniczna dawke substancji, to bedzie taki sam problem. Ten z wiekszym stazem moze umiec sobie lepiej poradzic z sytuacja kryzysowa ale to tez niekoniecznie.
Fajnie wymieniles potencjalne szkody, jednak wrzuciles wszystko do jednego wora. Dobrze by bylo jakbys dodal nazwy substancji, ktorych przedawkowanie moze konczyc sie wymienionymi uszkodzeniami (np niewydolnosc oddechowa - opio). A bole, o ktorych wspomniales to informacja organizmu, ze zostal wyplukany z mikroelementow lub watroba/nerki styrane sa metabolizowaniem. Nie jest to przedawkowanie tylko wynik zazywania substancji w ciagach
Fajnie wymieniles potencjalne szkody, jednak wrzuciles wszystko do jednego wora. Dobrze by bylo jakbys dodal nazwy substancji, ktorych przedawkowanie moze konczyc sie wymienionymi uszkodzeniami (np niewydolnosc oddechowa - opio). A bole, o ktorych wspomniales to informacja organizmu, ze zostal wyplukany z mikroelementow lub watroba/nerki styrane sa metabolizowaniem. Nie jest to przedawkowanie tylko wynik zazywania substancji w ciagach
YOUR ATTORNEY
11.10.2022, 07:39
Kwestia przedawkowania dzieli się w sumie na wiele czynników
Kwestia pierwsza to zażycie danej substancji,w jakiej ilości
Stan zdrowia testera, staż i wiele innych czynników
Z własnego doświadczenia mogę napisać,że u mnie skończyło wymiotami,nudnościami problemy z oddychaniem nagły spadek temperatury ciała raz duszności raz odczuwasz takie zimno jakby był mróz trzaskający no i schizy,agresja
Zdarzyła się raz taka sytuacja i mam nadziej,że nigdy więcej policja,pogotowie i te sprawy
Kwestia pierwsza to zażycie danej substancji,w jakiej ilości
Stan zdrowia testera, staż i wiele innych czynników
Z własnego doświadczenia mogę napisać,że u mnie skończyło wymiotami,nudnościami problemy z oddychaniem nagły spadek temperatury ciała raz duszności raz odczuwasz takie zimno jakby był mróz trzaskający no i schizy,agresja
Zdarzyła się raz taka sytuacja i mam nadziej,że nigdy więcej policja,pogotowie i te sprawy