Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC - Mefedron - C11H15NO
Wczoraj, 15:05
Kreatyna w mefedronie, odzywki neutralne smakowo czy tez kofeina kiedys w wielu tematach latalo jak osiedlowi przedsiebiorcy zenili zeby dorobic wiecej.
Z ta swietlowka to tak nie do konca, bo legenda glosi ze to bylo w amfetaminie i tylko na pradze ale na 99% tak nie bylo a zwyczajnie bylo to wybeltane z kofeina bezwodna ktora jak sie jebnie w nos to bol jest tak silny ze mnie kiedys doslownie zgielo w pol i na kleczkach bylem przez jakas minute dobra
Z ta swietlowka to tak nie do konca, bo legenda glosi ze to bylo w amfetaminie i tylko na pradze ale na 99% tak nie bylo a zwyczajnie bylo to wybeltane z kofeina bezwodna ktora jak sie jebnie w nos to bol jest tak silny ze mnie kiedys doslownie zgielo w pol i na kleczkach bylem przez jakas minute dobra
Wczoraj, 22:28
Ten który znany jest pod wieloma *sklepami*... żenił Mefa solą...no i oczywiście go Polaki w uja zrobili...tak to ten... ale juszz ma ponoć *oczyszczony*
Epsiakos w sumie poprawiłeś mi humor bo byłem przekonany że zajebałem kiedyś świetlówki a z dwojga złego już wolę mieć świadomość dzięki tobie że to była kofeina
Swoją drogą dla mnie mieszać fetę i mefe z kofeina albo kreatyna to jest takie kurwa żenujące jak coś tak taniego można bełtać, chuj w dupe odrazu za coś takiego. Kokainę rozumiem bo ma cenę 6 razy większa, ale czego innego to nie zrozumiem
Swoją drogą dla mnie mieszać fetę i mefe z kofeina albo kreatyna to jest takie kurwa żenujące jak coś tak taniego można bełtać, chuj w dupe odrazu za coś takiego. Kokainę rozumiem bo ma cenę 6 razy większa, ale czego innego to nie zrozumiem
Be objective and honest.