Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mef**.t*
02.02.2023, 11:36
Pewnie przez przelewy bankowe ... Maja tyle ludzi .. Jego slup musial chyba nie miec na wodke ze doszli heh
02.02.2023, 23:20
Wychodzi na to ze to nie byl sklep sergiusza jednak jak wielu myslalo, nie zmienia faktu ze zenujaca akcja bo i kiepskie bhp i ledwo po 2 tygodniach kiepskie sorty
03.02.2023, 00:05
SztywnyMisza
Łączenie kropek bywa skomplikowane
Łączenie kropek bywa skomplikowane
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
03.02.2023, 00:15
W sensie jak wrocil, asortyment byl bardzoooo podobny do tego co jes na chem i katys byc moze zwykly przypadek
czy ja wiem ja bym powiedzial ze byl dobry nie przecietyny
jakj zamawialem odraza zaksiegowane tego samego dnia a wysylka w ciagu 2 nastepnych.
ja go lubilem zawsze sie dogadac szlo cenowo....
nooo kurrrde na poczatku jak dzialal kazdy go lubil... a pozniej
użytkownicy przeszli do innych po tych jego przerwach\
jakj zamawialem odraza zaksiegowane tego samego dnia a wysylka w ciagu 2 nastepnych.
ja go lubilem zawsze sie dogadac szlo cenowo....
nooo kurrrde na poczatku jak dzialal kazdy go lubil... a pozniej
użytkownicy przeszli do innych po tych jego przerwach\
05.02.2023, 13:54
Ja też lubiłem u niego zamawiać.
Miał dobre analogi mefa i alfa też była dobra.
Wałka nigdy nie miałem, a same paki latały szybko. Nigdy mi też ładunek nie zniknął po drodze.
Bhp no wiadomo, że trzeba zachować i to było w jego gesti. Sam sobie narobił bigosu.
Miał dobre analogi mefa i alfa też była dobra.
Wałka nigdy nie miałem, a same paki latały szybko. Nigdy mi też ładunek nie zniknął po drodze.
Bhp no wiadomo, że trzeba zachować i to było w jego gesti. Sam sobie narobił bigosu.
NIE dla OPIO !!!
05.02.2023, 15:11
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.02.2023, 15:13 przez SztywnyMisza.)
No to prawda sorty mial dobre czesto zamawialem 5cl i paczki zazwyczaj max w 48h byly
15.02.2023, 12:04
Patrząc skąd były nadawane przesyłki to był to najprędzej pasjonat.
Każdy pamięta te brudne sorry pasjonata i bardzo podobnie to wyglądało u mefista ale jak to u pasjonata myślę, że wpadły jedynie słupy.
Każdy pamięta te brudne sorry pasjonata i bardzo podobnie to wyglądało u mefista ale jak to u pasjonata myślę, że wpadły jedynie słupy.