Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Alfa-PVP - Opinie o produkcie.
29.06.2025, 08:04
Mógłby ktoś z osob które testowały napisać coś, jak ten sort sie zachowuje przy vapo?
Dobrze smakuje? Gotuje sie przy paleniu? Siada to jak stara Alfa przed banem w NL?
POZDRO
Dobrze smakuje? Gotuje sie przy paleniu? Siada to jak stara Alfa przed banem w NL?
POZDRO
09.07.2025, 18:43
Najlepsza alfa jaką testowałem intensywność doznań nie do opisania. Intensywne pobudzenie euforia wzrost czujności bardzo duża koncentracja libido mocno w górę nie ma problemów z postawieniem masztu.
09.07.2025, 19:11
Różoweokulary
Napisz nieco więcej, (jak możesz), jakie masz doświadczenie z dragami, ile brałeś na sniff, jak długo działał
– wiesz trochę więcej info, aby każdy coś z Twojej opinii wyciągnął.
Napisz nieco więcej, (jak możesz), jakie masz doświadczenie z dragami, ile brałeś na sniff, jak długo działał
– wiesz trochę więcej info, aby każdy coś z Twojej opinii wyciągnął.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
09.07.2025, 20:56
Na wstępie jest bardziej wydajna, lecz organizm się szybko przyzwyczaja. Nie miałam z nią wcześniej doświadczenia, ale działanie się spodobało.Duzo chęci do działania mnóstwo kreatywych pomysłów Chyba została moim ulubieńcem
17.07.2025, 15:32
Staż około 3 lata
Zapodane sniff 30mg nie wiele razy miałem okazję próbować tak dobrej alfy. Ciężko mi porównać sort tak dobry od escobara do kogokolwiek bez żadnego ale nie ma sobie równych
Zapach typowo alfowy w kurwe mocno wyczuwalny przy vapo klepie dobrze podane każdą możliwą drogą. Wchodzi w 5 minut spływ przeokrutny w działaniu podobał mi się najbardziej speed i podniecenie
Zapodane sniff 30mg nie wiele razy miałem okazję próbować tak dobrej alfy. Ciężko mi porównać sort tak dobry od escobara do kogokolwiek bez żadnego ale nie ma sobie równych
Zapach typowo alfowy w kurwe mocno wyczuwalny przy vapo klepie dobrze podane każdą możliwą drogą. Wchodzi w 5 minut spływ przeokrutny w działaniu podobał mi się najbardziej speed i podniecenie
20.07.2025, 23:11
Wow! Alfa on the market, too bad I didnt check sooner. Sounds like it is of great quality as well!!
Do you guys think it would be fruitful if I sent a message to the seller asking for smaller quantity? I dont think I can trust myself with 25 grams to be honest. Or is he very strict when it comes to minimum quantity orders?
Do you guys think it would be fruitful if I sent a message to the seller asking for smaller quantity? I dont think I can trust myself with 25 grams to be honest. Or is he very strict when it comes to minimum quantity orders?
21.07.2025, 19:53
too bad for us not being able to choose our particular vendor I guess
dont really wanna buy from the 2nd best option but something tells me this vendor is not hurting on the customer front so to speak
dont really wanna buy from the 2nd best option but something tells me this vendor is not hurting on the customer front so to speak