Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com
19.07.2026, 13:20
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
X lat temu mislem okazje spróbować tego mdai dostałem kilka szt. od kolegi farmaceuty ze sksndynawi i z koleżanką spróbowałem tego na parkingu w jej karocy gdzie porobieni studiowalismy kamasutre ale niewiele z tego sie udawało bo moj serdelek mial wtedy inne plany niemniej odcxynnik ten jak i same pieszczoty wspominam bardzo dobrze
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
19.07.2026, 14:00
(19.07.2026, 13:20)kej9 napisał(a): Lukas1985 4-fma zajebistemdai nie probowalem niestety
@edit. a nie pszepraszam, to bylo 4-fa. ale tez fajne
Czeslawo mdma to gowno, 6-apb rzadzi
Co ty gadasz, emka rządzi cały czas, jak kotlety schabowe w niedzielę na polskich stołach.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
Na dobrą sprawę weszło z propozycji:
Alfa
Hexen
Piko
... to i taki dużo... strzelam, że jeżeli klientelA NIE ZAWIEDZIE ( bo recenzji to tu ze świeczką szukać ) to i pojawią się nowe produkty.
Patron ma cierpliwość...
Alfa
Hexen
Piko
... to i taki dużo... strzelam, że jeżeli klientelA NIE ZAWIEDZIE ( bo recenzji to tu ze świeczką szukać ) to i pojawią się nowe produkty.
Patron ma cierpliwość...
Wczoraj, 18:12
Tu nie ma co strzelać.
Kurwa, Paweł wie co robi, wprowadzi to wprowadzi. Nie, to nie. Metafedron mógłby zrobić coś, ale musiałby zostać zdelegalizowany cmck, które się taniej gotuje. Był jakiś czas temu, to nikt tu niczego nie napisał poza marzeniami o tym.
Kurwa, Paweł wie co robi, wprowadzi to wprowadzi. Nie, to nie. Metafedron mógłby zrobić coś, ale musiałby zostać zdelegalizowany cmck, które się taniej gotuje. Był jakiś czas temu, to nikt tu niczego nie napisał poza marzeniami o tym.
Przećpany matole kej ejt czy jak ci tam... nie po to masz zablokowaną możliwość PATRZENIA na moje posty, abyś tym swoim ubogim PRZEĆPANYM umysłem nie mógł komentować tego co piszę.
A gdybyś jeszcze potrafił przeczytać ze zrozumieniem mój wpis, to MOŻE byś skończył pierdolić na fazie po "bidzioku" ( kurwa gratuluję wgl. wyboru upierdalania sobie neuronów ), i zrozumiał... że TO NIE ZALEŻY OD NAS CO TU WJEDZIE, już pomijając fakt, że Patron prowadzi sprzedaż nie tylko poprzez forum.
Recki reckami - swoją drogą, aż dziwne, że osoby - które ich nie robią, dostają nadal nagrody... ale to pewnie małe przeoczenie Maniek i z pewnością to ogarnie.
Bo co jak co swoją robotę wykonuje dobrze.
.
a ty... cycku. Ogarnij się... i wyjdź w końcu z nory na spacer... :* i nie rób burdelu w postach.
A gdybyś jeszcze potrafił przeczytać ze zrozumieniem mój wpis, to MOŻE byś skończył pierdolić na fazie po "bidzioku" ( kurwa gratuluję wgl. wyboru upierdalania sobie neuronów ), i zrozumiał... że TO NIE ZALEŻY OD NAS CO TU WJEDZIE, już pomijając fakt, że Patron prowadzi sprzedaż nie tylko poprzez forum.
Recki reckami - swoją drogą, aż dziwne, że osoby - które ich nie robią, dostają nadal nagrody... ale to pewnie małe przeoczenie Maniek i z pewnością to ogarnie.
Bo co jak co swoją robotę wykonuje dobrze.
.
a ty... cycku. Ogarnij się... i wyjdź w końcu z nory na spacer... :* i nie rób burdelu w postach.

![[Obrazek: mm.jpg]](https://i.postimg.cc/VLdmY9Jk/mm.jpg)

mdai nie probowalem niestety