Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mixy substancji
07.11.2024, 19:06
(07.11.2024, 07:42)Epsiakos napisał(a): A ja widzę że tutaj dalej to samo, mixy skrajnie niebezpieczne polecane.
Venus mówiłeś że zrozumiałeś swój błąd ? Bo nie widzę poprawy
Myślę, że nie komunikujemy się dobrze. Wczoraj usunąłem post o miksach.
Reszta, którą zamieściłem, jeśli dobrze pamiętam, to opinie na temat leków takich jak tramadol, któremu, nawiasem mówiąc, mamy tutaj nowego dostawcę, który jest mu dedykowany. W moim przypadku wykorzystuję leczenie, które zapewnili mi lekarze specjaliści w moim kraju. I jest 400 Tramadolu z Diazepamem na rozluźnienie mięśni. Nie polecam tego. Jeszcze raz powtórzę, że nie nadajemy na tych samych kulturowych falach. W mojej okolicy, na izbie przyjęć, przy najmniejszym dyskomforcie wysyłają benzo jak cukierek, a tramadol jest sprzedawany bez recepty na zwykłe bóle, ale zmieszany z paracetamolem. Ale oczywiście mój kraj jest tym państwem w Unii Europejskiej, które zużywa najwięcej benzo i leków przeciwdepresyjnych.
09.11.2024, 10:56
Przy podawaniu głównie 4mmc moge bez przykrych konsekwencji dodać troche 4cmc sniff czy nie warto ?
09.11.2024, 23:12
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.11.2024, 23:15 przez Nightmares.)
(07.11.2024, 06:49)kot_kreskowy napisał(a): LOBO
Kilka lat temu lekarz wypisał mi doretę, tą z mniejszą dawką, dwie dziennie i kategoryczny zakaz prowadzenia pojazdów (później skumałem dlaczego ten zakaz), dwa opakowania.
Po tym jak pękło pierwsze, odstawiłem to chujostwo bo spałem na stojąco praktycznie.
Po mniej więcej tygodniu czy dwóch miałem akcję z zębem w pracy, mo ból nie do zniesienia, my w szczerym polu a w plecaku tylko doreta, no to cyk.
Jedna, druga - nic, po jakimś czasie trzecia i czwarta - nadal nic.
Ząb przestał boleć po dziewiątej (!) tabletce.
Pamiętam że czułem się po tym jak gówno i mało się nie zrzygałem.
Po tym incydencie zainteresowałem się bliżej co tam tak naprawdę siedzi.
Żarłem to jak dropsy na nieświadomce, pierdolona ignorancja...
Od tego czasu tylko kilka razy brałem to chujostwo jak naprawdę nie mogłem chodzić. Kilka razy tabletki i raz ktoś z forum załatwił mi receptę na małą butelkę kropli.
Także tak, jestem zdania że takie leki tylko w hardcorowych przypadkach.
I tak też robię.
Tak to jest z tym tramalem. Jeszcze gdy receptomat wypisywal, mielismy z ziomkiem zalozonych 6 kont, kazde na inne dane wraz z peselem, do tego RTG kregoslupa z wyrazna tam dyskopatia ledzwiowa i jedna super historyjke. Z tym wszystkim rozni lekarze wypisywali nam praktycznie codziennie tramal, zawsze wybieralismy retardy 200 mg bez paracetamolu, w najlepszym przypadku wypisywali nam 10g (50x 200mg) czystego tramalu na raz.
Majac takie dojscie, ja po miesiacu z rana zarzucalem juz gram na dobre rozpoczecie dnia i szedlem z usmieszkiem po thiocodin, a pozniej szly jeszcze male dorzuty i dobijalem finalnie do nawet 2 gram na dzien z jednym/dwoma syropami thio, a plecy i tak mnie bolaly, promienujac na noge, bo mam rwe kulszowa.
Postanowilismy po poltora miesiaca ciagu z tym skonczyc. Po skrecie, ktorego doznalem juz w drugim dniu po zejsciu od buta z takiej dawki, przerwalem to natychmiast, bo myslalem, ze zejde. Zszedlem do dawki 600 mg (po 100 mg mniej co trzeci dzien) i odstawilem calkowicie, bylo ciezko, najgorzej od 2 do 4 dnia, bo wtedy odstawienne nasilaja sie z kazda godzina, ale dalem rade. Nigdy nie zapomne tego bolu nog, glowy, samoistnego rzucania sie w lozku podczas proby zasniecia, tym bardziej, ze i tak malo bardzo sie spalo w tym czasie, a najbardziej to nie zapomne tych histerycznych wybuchow placzu z dupy, bo uslyszalo sie jakies zdanie w filmie, ktore normalnie by cie nawet nie ruszylo i tego uczucia pojebanego, jakby ktos niewidzialny byl tu z toba i sie cieszyl z tego co ci sie teraz dzieje, szeptajac ci w glowie, zebys przyjebal dawke. Nawet sobie nie wyobrazam co musi przechodzic czlowiek odstawiajacy heroine.
Jestem już raczej poryty na stałe, jak kiedyś mnie jebną pod paczkomatem
To wrzucam to na raz i chuj, wyjebane.
To wrzucam to na raz i chuj, wyjebane.
11.11.2024, 21:54
Czy jest jakaś substancja, z którą można bezpiecznie wymieszać nep, aby jego działanie trwało dłużej i nie było tak nałogowe?