Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Gdzie teraz na zakupy?
28.06.2025, 17:04
Ja zrobiłem zakupy w High-LifeMarke ale jeszcze czekam na info i pake. Dam znać jak wszystko przepłynie pomyślnie
30.06.2025, 09:13
Polecam również High-LifeMarket Life Market spoko sklep, daje świetny nep dorzucam recki w sklep
od zawsze prawilny łeb! walnę czasem cmc, to pod stronę w zamówienie wklepuje 3cmc - paczka zawsze na czas, a wiec zaufaj sklep ma poziom Five na 5 pozdrawiam cześć Graf
Kupujcie warto paki szybko i towar prawilny 5/5
od zawsze prawilny łeb! walnę czasem cmc, to pod stronę w zamówienie wklepuje 3cmc - paczka zawsze na czas, a wiec zaufaj sklep ma poziom Five na 5 pozdrawiam cześć GrafKupujcie warto paki szybko i towar prawilny 5/5
03.07.2025, 11:00
Wiatam gdzie teraz Po 5f adb, Po banie na RC w holandi . widze wendorzy wycofali produkt . Zamowilem w 30.06 u De..gn..ch..s pake i niema odpowiedzi teraz widze ze wycofali produkt z stronki huj tam w te 125 euro ale potrzebuje nowego zaufanego dostawcy .
03.07.2025, 11:35
Wprawdzie grono sklepów nie jest za duże, ale dwa sklepy z PL wyróżniają, uzupełniają się pod względem jakości i różnorodności (nie mylić z LGBT !
).
).
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
14.07.2025, 22:20
Witam,
Zastanawiam się nad zakupami pomiędzy GR8 a High Market.
A pvp niestety mam do niej słabość próbowałem ost. A php oraz a pvp z innego źródła i niestety brakowało mocy tym substancja. Jakas część mnie szuka tego jednorożca którego dawniej można było dostać czystość 99,9
czy GR8 może mieć naprawde czysta alfę?
Hight z kolei ma interesujące piguły na mdma. Dawno nie jadłem dobrych. Kuszą bo to zawsze cos innego.
Dodatkowo nep i cos jeszcze.
3 opcja to zrezygnować z zakupów i przedłużyć dwa miesiące przerwy.
Będę wdzięczny za porady, sugestie, propozycje.
Zastanawiam się nad zakupami pomiędzy GR8 a High Market.
A pvp niestety mam do niej słabość próbowałem ost. A php oraz a pvp z innego źródła i niestety brakowało mocy tym substancja. Jakas część mnie szuka tego jednorożca którego dawniej można było dostać czystość 99,9
czy GR8 może mieć naprawde czysta alfę?Hight z kolei ma interesujące piguły na mdma. Dawno nie jadłem dobrych. Kuszą bo to zawsze cos innego.
Dodatkowo nep i cos jeszcze.
3 opcja to zrezygnować z zakupów i przedłużyć dwa miesiące przerwy.
Będę wdzięczny za porady, sugestie, propozycje.
26.07.2025, 12:30
Zamawiam od GR8 ChemS najlepszy sklep na rynku na czacie można pisać z ekipą zamówianiea latają nep i alfa w drodze nie da się nie chwalić sklepu który jest liderem od lat do tego kanna
zapraszam do zamówień składania u mojego ziomka na stronie
wiem co pisze nie zawiedzie się nikt a każdy zarobi i naćpa się
zapraszam do zamówień składania u mojego ziomka na stronie
wiem co pisze nie zawiedzie się nikt a każdy zarobi i naćpa się