Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Gdzie teraz na zakupy?
(30.07.2025, 14:56)Rweqerew333 napisał(a): partychemicalseu prawdopodobnie High-LifeMarket
Rweqerew333
Szanowny Panie, jestem bardzo wdzięczny za odpowiedź!🤝🤝🤝
Dzisiaj złożyłem testowe zamówienie i naprawdę mam nadzieję, że jutro paczka zostanie wysłana! Nie mogę się doczekać, aż dotrze!🙏🙏🙏
Jeszcze raz dziękuję! 👨🔬🤝
Sincerely & Best regards
30.07.2025, 20:32
Siema jestem tu nowy
. Jak po tm banie w nl ma się sytuacja? Da się gdzieś dorwać 4f mph albo chociaż alfe i nepa?
Na gr8 dopiero konto zakładam, ale widzę paczki latają. Pytanie czy tylko do wyczerpania zapasów?
. Jak po tm banie w nl ma się sytuacja? Da się gdzieś dorwać 4f mph albo chociaż alfe i nepa?Na gr8 dopiero konto zakładam, ale widzę paczki latają. Pytanie czy tylko do wyczerpania zapasów?
01.08.2025, 20:14
(30.07.2025, 20:32)Zbigniew123 napisał(a): Siema jestem tu nowy. Jak po tm banie w nl ma się sytuacja? Da się gdzieś dorwać 4f mph albo chociaż alfe i nepa?
Na gr8 dopiero konto zakładam, ale widzę paczki latają. Pytanie czy tylko do wyczerpania zapasów?
NEP gr8chems, ALFA bolchemist
01.08.2025, 23:12
Zbigniew123 alfa-pvp - GR8 ChemS Escobar - ci dwaj to pewniaki.
NEP - tak samo, gr8 i esco jest bardzo dobrze. obaj mają produkt bardzo dobrej jakosci.
od gr8 probowalem przez ostatni tydzien, tu krotka opinia https://dopal.org/showthread.php?tid=478...#pid135655
ale z 4f-mph moze byc juz slabo. to niby fenylopiperdyna, a nie 2-fenetyloamina, ale w strukturze zawiera szkielet tej nieszczesnej 2-pea, tak wiec wiekszosc jak nie wszytskie nl cleranetowe shopy wycofaly ten produkt.
NEP - tak samo, gr8 i esco jest bardzo dobrze. obaj mają produkt bardzo dobrej jakosci.
od gr8 probowalem przez ostatni tydzien, tu krotka opinia https://dopal.org/showthread.php?tid=478...#pid135655
ale z 4f-mph moze byc juz slabo. to niby fenylopiperdyna, a nie 2-fenetyloamina, ale w strukturze zawiera szkielet tej nieszczesnej 2-pea, tak wiec wiekszosc jak nie wszytskie nl cleranetowe shopy wycofaly ten produkt.
03.08.2025, 12:31
cześć, poszukuję MDMA, mój poprzedni kontakt już się tym nie zajmuje i szukam jakiegoś fajnego vendora. Macie kogoś godnego polecenia?
Chciałem się dostać do grupy GR8 Chems, napisał do mnie użytkownik Melly i nie wiem czy to normalna procedura
P.S.
Nie mogę pisać prywatnych wiadomości na forum jeszcze, nie wiem kiedy się to pojawi :/
Chciałem się dostać do grupy GR8 Chems, napisał do mnie użytkownik Melly i nie wiem czy to normalna procedura
P.S.
Nie mogę pisać prywatnych wiadomości na forum jeszcze, nie wiem kiedy się to pojawi :/
03.08.2025, 20:34
irok1998 do grupki gr8 dołączaj tylko za pomocą linku z emaila. Ja jak dołączałem to nie pisał do mnie zaden melly ani nikt inny taki, wszedlem przez link i tyle, i bylem na grupce. z nikim nie pisałem w ramach zadnej "weryfikacji" czy jakiejkolwiek procedury.
Uwazaj, bo ktos moze cie chciec oszukac. zarejestruj sie u nich na stronie sklepu i tam masz jak wejsc.
mdma - jak cię interesuje detal to highlife, a jak hurt to zobacz cebulke.
Uwazaj, bo ktos moze cie chciec oszukac. zarejestruj sie u nich na stronie sklepu i tam masz jak wejsc.
mdma - jak cię interesuje detal to highlife, a jak hurt to zobacz cebulke.
07.08.2025, 21:09
If some of you are interested in quantities of 50gs or bigger of kanna or pvp, we would find a way to prove you our quality and give you a good price and conditions of working with us 👌🏻