Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mixy substancji
13.01.2025, 11:41
Ja lubię mixowac alfę pihp z Benzo jakiś np. pyrazolam i do tego zapalić ADB BUTINACA, zajebisty mix
Czuję taki spokój wewnętrzny, co jakiś czas przypalam alfę co jakiś czas zajebie (oczywiście mówię jak była)
Lubiłem też z ziółkiem sobie mixowac alfę.
Jedynie to po pigułach nie lubię żadnych mixów.
Obecnie to mefik i jakieś kanna a jak jest Benzo to zawsze sobie przywale choć 1 tabletkę nawet 6mg Bromka żeby lekko osłabić te skutki. I wtedy demonów nie ma chociaż.
Czuję taki spokój wewnętrzny, co jakiś czas przypalam alfę co jakiś czas zajebie (oczywiście mówię jak była)
Lubiłem też z ziółkiem sobie mixowac alfę.
Jedynie to po pigułach nie lubię żadnych mixów.
Obecnie to mefik i jakieś kanna a jak jest Benzo to zawsze sobie przywale choć 1 tabletkę nawet 6mg Bromka żeby lekko osłabić te skutki. I wtedy demonów nie ma chociaż.
![[Obrazek: 1INFERNO.gif]](https://i.ibb.co/c83KDBq/1INFERNO.gif)
13.01.2025, 11:45
Alficzka + benzo + kanna, z rana niczym smietanna...a potem sie dziwic ze kalifornia płonie cała
13.01.2025, 11:47
No to nie tak, że go polecam.
Ja po prostu go kocham
I może ktoś tu wpaść i pisać o jezuuu Benzo i alfa... No i co
ja wiem już te opowieści co się dzieje ale jest na tyle dobry że wolę sobie wziąć.
Zdarzyło się 2 razy taki mix w całym życiu i nie uważam żeby było to coś złego raz na kiedyś
Ja po prostu go kocham

I może ktoś tu wpaść i pisać o jezuuu Benzo i alfa... No i co

Zdarzyło się 2 razy taki mix w całym życiu i nie uważam żeby było to coś złego raz na kiedyś
![[Obrazek: 1INFERNO.gif]](https://i.ibb.co/c83KDBq/1INFERNO.gif)
13.01.2025, 15:04
Kilka kartonów i dwie wrzuty z mki, a do tego skręty.
Uwielbiam zjebać taki mx raz na miesiąc. U mnie to już tradycja że co równy miesiąc robię sobie takiego tripa.
Hahaha!
Uwielbiam zjebać taki mx raz na miesiąc. U mnie to już tradycja że co równy miesiąc robię sobie takiego tripa.
Hahaha!
olenuitcki..

30.03.2025, 16:00
Ogólnie mój najlepszy mix to było mxe +kanna 5fakb48 czułem się immortal uczucie nie do pojecia.
Polecam również3-4cmc z Hexenem przysłowiowy RoboCop ogólniedo każdejsubstancji która brałem a był to cały Mendelejew jest a pvp która z trickiem przed zwała wciągając i robiąc vap natychmiastowo przedłużanawet działanie substancji. Tyle.
Polecam również3-4cmc z Hexenem przysłowiowy RoboCop ogólniedo każdejsubstancji która brałem a był to cały Mendelejew jest a pvp która z trickiem przed zwała wciągając i robiąc vap natychmiastowo przedłużanawet działanie substancji. Tyle.
02.04.2025, 20:34
próbował ktoś amfy z pregabaliną i powie jakie wrażenia?
Ja jestem tym, który puka
włodzimierz
Nie brałem,
Ale obstawiam, że w takim miksie pierwsze skrzypce będzie grać euforia dopaminowa, bo pregaba trochę wyhamuje spięcie i samą stymulację amfetaminową.
Pewnie jest też duża szansa, że Ci odjebie, albo będziesz mocno rozkojarzony, ewentualnie w najgorszym wypadku zerwie Ci taśmę.
Ja bym uważał.
Nie brałem,
Ale obstawiam, że w takim miksie pierwsze skrzypce będzie grać euforia dopaminowa, bo pregaba trochę wyhamuje spięcie i samą stymulację amfetaminową.
Pewnie jest też duża szansa, że Ci odjebie, albo będziesz mocno rozkojarzony, ewentualnie w najgorszym wypadku zerwie Ci taśmę.
Ja bym uważał.
Znam się na rozkładaniu białek jak enzym
02.04.2025, 21:38
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.04.2025, 21:45 przez Rweqerew333.)
Cytat:Jako doktor nauk habilitowanych oraz wielce szanowany psychiatra z 65 letnim stażem wypowiedź się na temat substancji pregabalina oraz amfetamina i jak one będą korelowac że sobą po zażyciu-opisz ten mix.
Cytat:Pregabalina i amfetamina to substancje o odmiennych mechanizmach działania, które w interakcji mogą wywołać nieprzewidywalne skutki.
Pregabalina
Jest lekiem przeciwpadaczkowym i przeciwlękowym, który działa na kanały wapniowe, zmniejszając pobudliwość neuronów. Wykazuje działanie uspokajające, przeciwbólowe i lekko euforyzujące. W większych dawkach może powodować senność, dezorientację i zaburzenia koordynacji.
Amfetamina
Jest silnym stymulantem, który zwiększa uwalnianie dopaminy i noradrenaliny, prowadząc do pobudzenia, wzrostu energii, poprawy koncentracji i euforii. Może jednak powodować niepokój, nadciśnienie i bezsenność.
Interakcja pregabaliny i amfetaminy
Połączenie tych substancji może prowadzić do:
1. Efektu paradoksalnego – pregabalina może częściowo tłumić pobudzające działanie amfetaminy, co może skutkować niestabilnym stanem emocjonalnym, falami pobudzenia i sedacji.
2. Zwiększonej euforii – pregabalina może nasilać przyjemne efekty amfetaminy poprzez swoje działanie na układ GABA i dopaminowy.
3. Większego ryzyka uzależnienia – obie substancje mogą prowadzić do uzależnienia, a ich połączenie może zwiększać kompulsywne zażywanie.
4. Potencjalnych problemów kardiologicznych – amfetamina podnosi ciśnienie krwi, a pregabalina może nasilać zawroty głowy i hipotensję ortostatyczną, co zwiększa ryzyko omdleń lub nawet poważniejszych powikłań sercowych.
5. Zaburzeń poznawczych – osłabiona koordynacja, splątanie i nieprzewidywalne zmiany nastroju.
Podsumowanie
Choć niektóre osoby stosują ten miks w celu złagodzenia skutków "zjazdu" po amfetaminie lub wzmocnienia euforii, jest to połączenie ryzykowne, które może prowadzić do niepożądanych efektów zdrowotnych i psychicznych.
Według chatu gpt nie powinno być aż takiej tragedii - co o tym myślicie?
W główce jako tako raczej się nie popierdoli a jedynie ewentualnie jakieś problemy z sercem lub złe samopoczucie. Tutaj M7G9O słusznie zauważył, że może wystąpić rozkojarzenie.
Ale weź to z dystansem, bo to tylko AI. Ja pregabaliny nigdy nie brałem.
Sprawdziłem to, bo słyszałem o ziomku, który mixował pregabe w srogich ilościach, fetę, mefa i dobrze to znosił - stąd chciałem poprzeć czymś ten przykład.
Bump pytania: mixował ktoś pregabalinę z fetą?