Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ulubiona Kawa.
29.11.2022, 14:24
A tutaj ciekawostka:
Najdroższa kawa na świecie, Black Ivory Coffee, powstaje w Tajlandii z ziaren kawy uzyskanych z odchodów słoni. Kopi Luwak, mylnie uważana za najdroższą kawę świata, uzyskiwana jest z wydalonych przez łaskuny (cywety palmowe) ziaren kawy. Najdroższa kawa świata pod koniec 2021 roku kosztuje ponad 8 tys. zł za kg
Najdroższa kawa na świecie, Black Ivory Coffee, powstaje w Tajlandii z ziaren kawy uzyskanych z odchodów słoni. Kopi Luwak, mylnie uważana za najdroższą kawę świata, uzyskiwana jest z wydalonych przez łaskuny (cywety palmowe) ziaren kawy. Najdroższa kawa świata pod koniec 2021 roku kosztuje ponad 8 tys. zł za kg
29.11.2022, 14:55
YOUR ATTORNEY
30.11.2022, 03:00
(29.11.2022, 14:55)beeniepatu napisał(a):Możesz rozwinąć temat?Kudlatynajdrozsza obecnie jest Ospina Dynasty. A tak dla porzadku i ciekawostki, to Kopi Luwak to nie nazwa kawy, tylko sposob produkcji. Black Ivory ma ograniczona produkcje w kilogramach. Takze bardzo trudno jest wyliczac, ktore sa faktycznie najdrozsze. Fakt, jest to najeksluzywniejsza chyba z kaw - o ile to w ogole podchodzi jeszcze pod prawilne tworzenie kawy 😎
Maniek wiem, ze nie powinnam tak odpowiadać, ale to ważne. Nie wiem czy mam czas do gwiazdki a do moich rodziców też gwiazdor powinien przyjść
30.11.2022, 08:37
@"Lady Giwera" nie bardzo wiem, ktory aspekt mam rozwinac. Jak chodzi Ci o prezent, to wystarczy wpisac nazwe i kupic to, co nam odpowiada 😎
YOUR ATTORNEY
30.11.2022, 21:03
Wszystko co pisze to fikcja - nic nie ma odniesienia do rzeczywistości