Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Koszmary po ćpaniu
23.01.2024, 13:30
A co ze snami po neuroleptykach? Zdarzało mi się mieć mocno poturbione sny po olanzapinie. Jestem ciekawy czy ktoś ma podobnie...
Po przebytej (i w trakcie) hardkorowej psychozie (OD alfy-pihp) sny miały dziwny rytualny wydźwięk, strasznie deliryczne, niespotykane motywy oraz dziwna szata graficzna (od boleśnie realistycznych rzek pełnych zwłok, po japońską mangę)
Ogólnie jak paliłem w ciągu alfę to sny nabrały prześladowczego wydźwięku, więc cały czas gonią mnie jakieś potwory, psy-zombie itd. Ale to chyba normalka
Ciekawe jest w każdym razie, że tak w snach odbijają się u mnie używki różne.
Po przebytej (i w trakcie) hardkorowej psychozie (OD alfy-pihp) sny miały dziwny rytualny wydźwięk, strasznie deliryczne, niespotykane motywy oraz dziwna szata graficzna (od boleśnie realistycznych rzek pełnych zwłok, po japońską mangę)
Ogólnie jak paliłem w ciągu alfę to sny nabrały prześladowczego wydźwięku, więc cały czas gonią mnie jakieś potwory, psy-zombie itd. Ale to chyba normalka
Ciekawe jest w każdym razie, że tak w snach odbijają się u mnie używki różne.
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
23.01.2024, 15:55
Bardzo dziwne sny są po mixie luminastilu (DPH) z melatonią. Fajny legalny mix na spanko jak bezsenność męczy o ile jesteś gotowy na spotkanie demona co cię wciągnie pod łóżko xDDD
27.01.2024, 10:45
Koszmarów dawno nie miałem. Za to ostatnio nawiedzają mnie bardzo przyjemne sny. Nawet po zarzywaniu