Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
CHEMSEX
22.08.2023, 18:58
wwojtuss Ty nie masz pojęcia jakie zwierzę ze mnie wychodzi gdy wypierdala mi ostro libido
Zero hamulca.
I choć znam zasady podejmowania nowych mi substancji, to bardziej boję się co będzie gdy już faza się rozkręci na dobre.
Z jednej strony jaram sie na myśl o kroplach, a z drugiej kurewsko się ich boję.
Nie mam już kontaktu z tamtą osoba, ale gdybym ogarnął sobie 2 ml, to bym raczej spróbował z tym potańczyć
Apropo kropelek😎
Ogólnie z laską bym tego nigdy nie zarzucił. Nie ma bata. Tylko solo.
To się skończy strupami na kutasie 😂

Zero hamulca.
I choć znam zasady podejmowania nowych mi substancji, to bardziej boję się co będzie gdy już faza się rozkręci na dobre.
Z jednej strony jaram sie na myśl o kroplach, a z drugiej kurewsko się ich boję.
Nie mam już kontaktu z tamtą osoba, ale gdybym ogarnął sobie 2 ml, to bym raczej spróbował z tym potańczyć
Apropo kropelek😎
Ogólnie z laską bym tego nigdy nie zarzucił. Nie ma bata. Tylko solo.
To się skończy strupami na kutasie 😂
horsii że za bardzo się spodoba, wiadomo jak @"kot_kreskowy" lubi mieć podbite libido. A skoro można mieć ciągle, nie ma kaca ani ubojów. Poza zajebistym uzależnrieniem i odstawka hehe od razu ostrzegam jako wieloletni użytkownik, że przy gebelsie 0,1ml może zrobix różnicę między euforia a wyładowaniem ryjem na asfalcie albo zaśnięciem w busie i zajechaniem na końcowy i pobudka przez niebieskich albo w karetce hahah
@"kot_kreskowy" Nie ma zwały chyba, że przedobrzysz w sensie śpiączka. Kilka razy budzę się w busie w centrum miasta (więc nie najgorzej), od razu wysiadam, bo nie wiem czy nie będzie zaraz przypał, czy ktoś nie zadzwonił wiadomo gdzie. Wysiadam i kurwa mnie wiem gdzie jestem, skąd tu jestem czemu, w jakim celu, gdzie mam iść, jaki dzień nic kurwa nie wiesz nawet czasem kim jesteś heheh ale w miare szybko dochodzisz do siebie tak do pół godziny już jarzysz
ale to bardzo zadkoc takie coś się zgadza i to zwykle jak już jesteś w cugu i wlewasz jak kretyn kilka dawek do butelki wody 1,5l i po łuku na oko
to wtedy i zwala taka Ala kac i łeb napierdala. Jak nie doprowadzisz się do czegoś takiego to zwały ZERO, dlatego 99% znajomych jak nie przy pierwszej większej butli to przy drugiej już byli wjebani. I tak jak do dna wora to do ostatniej kropli z butli. Na szczęście to stare czasy, bo kiedyś ml kosztował 15 groszy...
ale to bardzo zadkoc takie coś się zgadza i to zwykle jak już jesteś w cugu i wlewasz jak kretyn kilka dawek do butelki wody 1,5l i po łuku na oko
to wtedy i zwala taka Ala kac i łeb napierdala. Jak nie doprowadzisz się do czegoś takiego to zwały ZERO, dlatego 99% znajomych jak nie przy pierwszej większej butli to przy drugiej już byli wjebani. I tak jak do dna wora to do ostatniej kropli z butli. Na szczęście to stare czasy, bo kiedyś ml kosztował 15 groszy...
@"kot_kreskowy" jeszcze nie wyczerpałem, bo za bardzo zagłębiłem się w temat, wróciły wspomnienia z tego snu, który był bardzo długi heh dla Ciebie najważniejsze info, że po pierwszych polewkach w życiu na ulicy potrafiłem oglądac się nawet za pasztetami, w zasadzie za każdą dupa która mijałem. Nie muszę mówić co było jak w busie był ścisk i jakąś stała za blisko hahahaha
dodam tylko, że pod tym względem bdo nie ma podjazdu.... Przynajmniej dla mnie
dodam tylko, że pod tym względem bdo nie ma podjazdu.... Przynajmniej dla mnie
23.08.2023, 19:09
(21.08.2023, 18:20)PUDZILLA napisał(a): falafel_szpinak@protonmail.com po piko i kanna, po tym pierwszym muszę, a po tym drugim napierdalam konar deską, żeby trochę odpuścił, bo czopke mi psuje
mówisz o Meth Piko z escobara? ?
a kanna to ...? gdzie znajdę? nie jestem aż tak obyty w innych rzeczach niż 3mmc / 4cmc
a właśnie czegos takiego potrzebuję żeby konarem gwoździe wbijać
FALAFELLO
falafel_szpinak@protonmail.com tak, meth u Escobar kanna masz u @"The FrCS" i White-Elephant, ale kanna nie u wszystkich podbija libido. U niektórych wręcz odwrotnie, co człowiek to reakcja. A no i prawdziwe jaranie jest u duch