Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
MDMA-Wątek ogólny
11.12.2025, 16:36
MDMA jak działa? Nigdy nie brałem i nie zamierzałem. Wiem tylko że ludzie po tym tańczą i zapominają o bożym świecie
11.12.2025, 20:16
Sniffiarz97 Mdma w krysztale to cos pięknego. Pamiętam jak u kolegi rok temu siedzieliśmy w chacie i połknęliśmy po krysztale na oko 200-300 mg to nas jego dupa z liścia waliła a ja wtulony z nim w siebie na fotelu ojcowskim zarzuciliśmy głowę do góry i płynęliśmy po przestworzach 
Mianowicie plusz i euforia na takim poziomie gdzie nigdzie raczej nie doświadczysz chyba że nie próbowałem czegoś

Mianowicie plusz i euforia na takim poziomie gdzie nigdzie raczej nie doświadczysz chyba że nie próbowałem czegoś
Be objective and honest.
Wczoraj, 07:07
Co do serotoniny to jedyne co bralem to 2cb oraz LSD, nie wiem czy ketamina tez w to wchodzi. Bylo to po 1-2 razy w zyciu. Najbardziej przypadlo mi 2cb, coś w podobie do tego bedzie MDMA?
Wczoraj, 20:16
Sniffiarz97
2-CB jest porównywane do wypadkowej między LSD a MDMA - ma efekty bardzo podobne do nich (tylko słabsze).
2-CB jest porównywane do wypadkowej między LSD a MDMA - ma efekty bardzo podobne do nich (tylko słabsze).
Wczoraj, 20:27
MDMA najlepsze z tego wszystkiego tylko trzeba być dobrze nastawionym wyluzowanym te pierwsze razy są najlepsze mdma mega rekreacyjne do ludzi 😉
Wczoraj, 20:32
Ja tam jakiś zjazdów nie mam mój ziomek po każdym melanżu leży jak padło 4 dni bez kontaktu ze światem 24 odpocznę i mogę znowu lecieć 😁
Be objective and honest.
Wczoraj, 20:40
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Wczoraj, 21:03 przez Pacjent3mmc.)
Po mdma raczej bez zjazdów zawsze bez problemu zasypiałem jak się wkręci pixa jest super polecam mdma mocniejsze niz hera😋
Wczoraj, 21:06
Nie chodzi mi o zjazdy fizyczne / zajechanie organizmu - miałem na myśli stany depresyjne spowodowane zużyciem zapasów hormonów szczęścia.
Wczoraj, 21:19
To normalna sprawa po takim wyrzucie eufo serotoniny szczególnie jak zjesz więcej niż 1 chociaż nie zawsze bo nieraz mam tylko afterglow ale i tak cmc będzie bardziej szkodliwe dla neuroprzekaźników