Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co może pójść nie tak przy różnych sposobach aplikacji?
19.12.2023, 18:27
moze gdyby jakis profesjonalista albo lekarz robil mi zastrzyk to moglbym sie zastanowic ale samemu sobie zapodac to za bardzo mi sie lapy telepia, balbym sie ze sobie zyle przekuje czy cos w tym stylu
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW
19.12.2023, 20:01
Biorac to na logikę, to nie.
Skoro przekłuwając pierwszą ściankę żyły nie odczuwamy jakiegos wielkiego bólu, to przekłuwając drugą, raczej nic się nie zmieni.
Może sie mylę, ale tak wskazuje logika
Skoro przekłuwając pierwszą ściankę żyły nie odczuwamy jakiegos wielkiego bólu, to przekłuwając drugą, raczej nic się nie zmieni.
Może sie mylę, ale tak wskazuje logika
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
20.12.2023, 00:10
(19.12.2023, 18:20)kot_kreskowy napisał(a): Osobiście nie mam problemu z podaniem iv, nie boję się, że coś może się spierdolić, czy też tego że przedawkuję czy coś.
Ja się po prostu lękam igieł
Gdybym wiedział co i jak to 100% bym choć raz spróbował.
A wracając do tematu, co może pójść nie tak, to przy perrectum można się skasztanić
Dlatego najpierw lewatywa xDDDD
Co może pojść nie tak przy sniffie ?
Np, będąc naćpanym i robiąc 10 kreskę z nieuwagi na szybko robiąc rulonik z banknotu nachylając się i jednocześnie z kimś rozmawiąc i nie patrząc na stół, banknot za szybko zbliżył się do stołu co odczył mój nos. Zakuło, zapiekło, a z nosa poleciało na towar, kóry spełnił funkcje gąbki i wszystko co z "nosa przyjął".
Ból po kontuzji i cięzko gojąca się rana w "od środka " nosa, niby nic takiego, ale ponad tydziń bez sniffów, bo jak zapodałem w druga bez kontuzji, po kilku chwilach jak zaczął się spływ poczułem jakbym na otwartą ranę zapodał kreta do rur.
Nie pamiętam aby mnie coś tak małego napieda*ło odkąd pamiętam !
Jak widać trzeba być czujnym przy tak prozaicznaj sprawie, a co dopiero przy Iv, jak widzę igłę to mi słabo się robi, hehe okazuje się, że to przypadłość wielu facetów.
Wiele jest wywiadów np. sprtowców wraz tymi co uprawiając boks, mma, gdzie przez pół godziny masakrują sobie twarz, a igła jest nie akceptowalna.
Np, będąc naćpanym i robiąc 10 kreskę z nieuwagi na szybko robiąc rulonik z banknotu nachylając się i jednocześnie z kimś rozmawiąc i nie patrząc na stół, banknot za szybko zbliżył się do stołu co odczył mój nos. Zakuło, zapiekło, a z nosa poleciało na towar, kóry spełnił funkcje gąbki i wszystko co z "nosa przyjął".
Ból po kontuzji i cięzko gojąca się rana w "od środka " nosa, niby nic takiego, ale ponad tydziń bez sniffów, bo jak zapodałem w druga bez kontuzji, po kilku chwilach jak zaczął się spływ poczułem jakbym na otwartą ranę zapodał kreta do rur.
Nie pamiętam aby mnie coś tak małego napieda*ło odkąd pamiętam !
Jak widać trzeba być czujnym przy tak prozaicznaj sprawie, a co dopiero przy Iv, jak widzę igłę to mi słabo się robi, hehe okazuje się, że to przypadłość wielu facetów.
Wiele jest wywiadów np. sprtowców wraz tymi co uprawiając boks, mma, gdzie przez pół godziny masakrują sobie twarz, a igła jest nie akceptowalna.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
20.12.2023, 05:25
(19.12.2023, 21:49)CataLina napisał(a): Ketamine spoko bo do mięśniowo polecam
Ale krótko działa niestety domięśniowo.
Ja wszystkie drogi podania sprawdziłem, najbardziej wchodząca faza i peak pasowała mi w sposobie donosowym 😎😎
Lecz ja robię ketaminowe mixy czego początkującym nie polecam.
Lepiej jest przeżyć rok życiem tygrysa, niż 20 lat życiem żółwia.
30.12.2023, 02:12
kot_kreskowy a widziałam tu takiego delikwenta co zapomniał o lewatywie i od razu po aplikacji poszedł się wysrać i dziwił się że nie działa xDD
30.12.2023, 04:58
To jest obrzydliwe.
No kurwa jak...jak można zrobic sobie wlew bez uprzedniego sprzątnięcia gnojownicy??
@"Twilight Sparkle" ja nie wiem, może ktoś tak robi, ale dla mnie, to jest dokładnie to samo jakby nałożyć obiad na upierdolony i zaschnięty syfem talerz 🥴
Faza musi być gówniana😂
No kurwa jak...jak można zrobic sobie wlew bez uprzedniego sprzątnięcia gnojownicy??
@"Twilight Sparkle" ja nie wiem, może ktoś tak robi, ale dla mnie, to jest dokładnie to samo jakby nałożyć obiad na upierdolony i zaschnięty syfem talerz 🥴
Faza musi być gówniana😂
NIE dla OPIO !!!