Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Smoczek czy guma do żucia?
12.05.2024, 16:02
kot_kreskowy
Czytałem w książce...
Czytałem w książce...
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
17.05.2024, 05:44
No łuski się wypluwa a ziarenko amu amu i połyka. Umarłbym ze smiechu jakby ktios wpierdalał slonecznik z łuskami hahahaha i żuł to tylko hhahaha
lizaki chupa chups sa ok albo hubba bubba gumy
lizaki chupa chups sa ok albo hubba bubba gumy
17.05.2024, 08:33
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.05.2024, 08:35 przez Lifeisbrutal.)
17.05.2024, 14:57
Huba dupa xD
Słonecznik świeży z łuskami ujdzie ale się pluje i tak. Ale suszony z łuską to służy chyba tylko do oblizywania przypraw z wierzchu bo tego się nie da normalnie jeść xD skąd w ogóle pomysł słonecznik w takim stanie jak jedzenie odrzuca
Słonecznik świeży z łuskami ujdzie ale się pluje i tak. Ale suszony z łuską to służy chyba tylko do oblizywania przypraw z wierzchu bo tego się nie da normalnie jeść xD skąd w ogóle pomysł słonecznik w takim stanie jak jedzenie odrzuca
30.05.2024, 12:42
@"Twilight Sparkle" Ciebie odrzuca łuskany a mnie za to ten w łuskach. Prędzej kurwicy dostanę niż zjem. A propo tego apetytu mi narobiłaś teraz na słoneczki. Pytanie tylko gdzie ja w Boże Cialo znajdę sklep otwarty. XD jedynie chyba żaba
30.05.2024, 13:32
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
30.05.2024, 18:30
Tzn już dawno nie jadłem, ale kiedyś po prostu płukałem jakimś Listerine i do końca dnia wyciągałem resztki XD ale normalnie gryzłem i połykałem haha