Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
PacLab.pl - Temat Główny
08.09.2024, 13:38
(07.09.2024, 15:38)Ferdzio Kiepski napisał(a): A mi niedotalrła paczka na razie oplacona nie sampel
z BDO i tramadolem.duze jak na mnie i moja kieszen ilosci Ale czekamy bedzie kieds to napiszee moj blad ze nie zrobiłem konta
zamowione *****szczegóły******
kolego odpisz mi na session
08.09.2024, 14:06
Ja tak patrzę, że sample już rozdane a opinii tak mało?
W samym wątku głównym powinny być chociaż że dotarło itp. itd.
Co o tym myślicie?
Ja uważam że np. kot_kreskowy czyYalasek dali by bardzo wiarygodne opinie. Uważam że powinno to być zrobione dla osób aktywnych na forum co mają już swoją przeszłość a ten kod mógł wykorzystać nawet nowy użytkownik. Niby to jest zbieranie potencjalnych klientów ale jednak opinii nie widać.
Ja obecnie uderzę tutaj w GHB bo ja lubię jak mnie sponiewiera :3
Pozdrooo, Infuś :3
W samym wątku głównym powinny być chociaż że dotarło itp. itd.
Co o tym myślicie?
Ja uważam że np. kot_kreskowy czy
Ja obecnie uderzę tutaj w GHB bo ja lubię jak mnie sponiewiera :3
Pozdrooo, Infuś :3
08.09.2024, 14:24
Inferno "Ja tak patrzę, że sample już rozdane a opinii tak mało?" - Z tego co widać ludzie piszą, że sample odebrali wczoraj czy przedwczoraj, więc wiadomo, że trzeba chwilkę poczekać zanim pojawią się opinie, bo przecież nie każdy napierdala od razu niemalże w miejscu odbioru paczki.
08.09.2024, 14:36
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.09.2024, 14:38 przez kot_kreskowy.)
(08.09.2024, 14:06)Inferno napisał(a): Ja uważam że np. kot_kreskowy czyYalasekdali by bardzo wiarygodne opinie.
Odkąd wysłałem swoją tolerancję w kosmos, przestałem być wiarygodny😎
Choć nie powiem, ucieszyłbym się gdyby PacLab rzucił jeszcze koda samplowego dla Kota🙋
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
08.09.2024, 14:55
Witam serdecznie nowy sklep powodzenia gdyby była szansa jeszcze załapać się na darmowe sample proszę o info
08.09.2024, 15:01
(08.09.2024, 14:24)Maniek napisał(a): Inferno "Ja tak patrzę, że sample już rozdane a opinii tak mało?" - Z tego co widać ludzie piszą, że sample odebrali wczoraj czy przedwczoraj, więc wiadomo, że trzeba chwilkę poczekać zanim pojawią się opinie, bo przecież nie każdy napierdala od razu niemalże w miejscu odbioru paczki.
druga sprawa, nie wszyscy musieli wziąć trampka i go ładować, jak wspomniał Maniek, a najlepiej to pod paczkomatem, zagryzając kawałkiem koperty
na opinie po nootropach, peptydach, trzeba czekać nawet kilka tygodni, aby były miarodajne. Pisząc opinie też o nich, piszcie co zarzucacie w międzyczasie, jak wygląda wasza dieta, czy przyjmujecie jakieś leki, suplementacja, czy sport jest uprawiany etc.
Ja jestem taki, że już w trakcie bym zajebał i recenzje w lesie pisał
No akurat w tym wszystkim to macie też rację ale poczekajmy ile pokaże się opinii z 50 kodów które były dostępne, oprócz tych które już są.
Ja się czaje na ten jeden produkt tutaj i nie ukrywam że spróbuję go chociażby zamówić z
Kodem: DOPAL
Także będę miał i tak -15% zniżki a sam zasmakuje 1-3 produktów, tyle z tego co czytałem ten kod jest chyba do 12.09 ale muszę jeszcze prześledzić wątek i sprawdzić.
No generalnie fajnie się prezentuje sklepik ale byłbym w niebowzięty (i miałem takie przekonanie) że będzie tu coś z Kanna :////
Pozdrooo Infuś :_; Na farcie!
Z tym mam całkowitą rację.
Proszę tylko nie tiktok i te dzieci które znają tylko określenie "kryształ"
Przecież oni wezmą cokolwiek żeby było sypkie i zajebią cholera wie ile.
Ojjj nie, to zły pomysł.
A i dodam, że moja tolerancja jest znikoma bo od 9 miesięcy detoks, jak w ciąży 🤰
Także uważam, że była by miarodajna i(a i) będzie jak to skosztuje. Na świeżo wszystko brane :3
No akurat w tym wszystkim to macie też rację ale poczekajmy ile pokaże się opinii z 50 kodów które były dostępne, oprócz tych które już są.
Ja się czaje na ten jeden produkt tutaj i nie ukrywam że spróbuję go chociażby zamówić z
Kodem: DOPAL
Także będę miał i tak -15% zniżki a sam zasmakuje 1-3 produktów, tyle z tego co czytałem ten kod jest chyba do 12.09 ale muszę jeszcze prześledzić wątek i sprawdzić.
No generalnie fajnie się prezentuje sklepik ale byłbym w niebowzięty (i miałem takie przekonanie) że będzie tu coś z Kanna :////
Pozdrooo Infuś :_; Na farcie!
(03.09.2024, 08:27)Lukas1985 napisał(a): Pchanie się w social media z reklamą sklepu który oferuje tramal bez to to proszenie się o przypal. Tak użytkownika jak i sklepu.
Ktoś kiedys powiedział - interesy lubią ciszę. Kiedyś jak jeszcze zamawiałem to od sklepów które mają opio w ofercie trzymałem się z daleka - prędzej czy później to oznacza kłopoty. A z doświadczenia przekonałem się, że prędzej.
Z tym mam całkowitą rację.
Proszę tylko nie tiktok i te dzieci które znają tylko określenie "kryształ"
Przecież oni wezmą cokolwiek żeby było sypkie i zajebią cholera wie ile.
Ojjj nie, to zły pomysł.
A i dodam, że moja tolerancja jest znikoma bo od 9 miesięcy detoks, jak w ciąży 🤰
Także uważam, że była by miarodajna i(a i) będzie jak to skosztuje. Na świeżo wszystko brane :3
08.09.2024, 15:34
(08.09.2024, 12:22)Inferno napisał(a): Witam vendora 🍾 PacLab ⛓️
Jest aktywna jeszcze akcja samplowa?
📌 Jeśli tak to fajnie bo jestem w stanie napisać rzetelne opinie.
Ci co znali jakie opinie pisałem u 👻 to wiedzą. Oczywiście jak by mi przypasowały substancje to byłbym chętny na następne zamówionka 🌉
Pozdrawiam,
Inferno 🔮
Taa...zmień podpis na dole...juz nieaktualny i wstyd ;-)
08.09.2024, 18:02
Bardzo sympatyczny sklep.
Poczęstował aktywnym samplem na początek, także jestem zadowolony - recenzja modafinilu w odpowiednim temacie.
Modek (10g) wychodzi tu niecałe 400zl, przy czym nielegal modalertu to 450, a apteczny to okolo 480zl. Zawsze to trochę taniej, jeśli ktoś stosuje systematycznie.
Życzę powodzenia na rynku, bo nootropy to wielka nadzieja dla uzależnionych szukających pomocy w wyjściu z problemu. Osobiście bardzo mi pomogły.
Poczęstował aktywnym samplem na początek, także jestem zadowolony - recenzja modafinilu w odpowiednim temacie.
Modek (10g) wychodzi tu niecałe 400zl, przy czym nielegal modalertu to 450, a apteczny to okolo 480zl. Zawsze to trochę taniej, jeśli ktoś stosuje systematycznie.
Życzę powodzenia na rynku, bo nootropy to wielka nadzieja dla uzależnionych szukających pomocy w wyjściu z problemu. Osobiście bardzo mi pomogły.