Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Kolekcja Chochlika
18.04.2025, 13:42
![[Obrazek: whey_protein_complex_zip_700g_cookies_cr...g0d001.png]](https://olimpstore.pl/media/catalog/product/cache/a59b19ffc2732f3bbc2ad6bd7da886d3/w/h/whey_protein_complex_zip_700g_cookies_cream_uk_0024_amazon-01-01.png0d001.png)
Nie kupujcie nigdy tego białka czekoladowego. Fu
Spróbuję te z mlekovita co mówisz
18.04.2025, 13:58
Tak patrze post wyzej JAKIES bialko wstawione.
Czy jest to temat poswiecony silowni i muskulaturze ogolnie treningowy jak i jego podobnym czyli naprzyklad suplementami diety.
Jesli nie prosze dac informacje na dane przenosiny do innego dzialu/tematu
Bo mam kilka pytan.
Czy jest to temat poswiecony silowni i muskulaturze ogolnie treningowy jak i jego podobnym czyli naprzyklad suplementami diety.
Bo mam kilka pytan.
18.04.2025, 14:37
(18.04.2025, 12:18)Forsik1910 napisał(a): białko i inne witaminy pozyskuje sie z diety przedewszystkim,pozatym za duzo białka obciaza nerki moze prowadzic do np białkomoczu
ale spoko nie wtracam sie ;d
Czy ja nie użyłem czasem słowa UZUPEŁNIENIE diety? 🐧
Inferno
Olimp chuja warty, ale chyba profi mass mieli w miarę smaczne. Ja mam też gainera treca w razie czego i też taki średni. Ale ta mlekovita to coś wspaniałego.
filat
To jest temat poświęcony mojej kolekcji różnych substancji. Z racji tego, że nie ćpam to są tu inne rzeczy. Nie widzę w tym nic niewłaściwego.
18.04.2025, 16:02
Jak najbardziej teraz rozumiem,
To powodzenia w treningu jesli wybierasz trzezwy zywot ja znow na odwrot po przerwie wracam( jesli to kogos obchodzi w ogole) do zazywania.
Jesli juz jaka bys polecil kreatyne dla szczuplego 55 kg co cwiczy laweczke +,gryf ogolny biceps, triceps abw ogolnie?
Pow
To powodzenia w treningu jesli wybierasz trzezwy zywot ja znow na odwrot po przerwie wracam( jesli to kogos obchodzi w ogole) do zazywania.
Jesli juz jaka bys polecil kreatyne dla szczuplego 55 kg co cwiczy laweczke +,gryf ogolny biceps, triceps abw ogolnie?
Pow
19.04.2025, 12:37
(18.04.2025, 16:02)filat napisał(a): Jak najbardziej teraz rozumiem,
Pow
Ja się aż tak nie znam na tych kreatynach, mi doświadczony kolega polecał najzwyklejszy monohydrat, który sprawdza się w 90% przypadków.
![[Obrazek: IMG20250419133538.jpg]](https://i.ibb.co/wN4wvbNG/IMG20250419133538.jpg)
19.04.2025, 22:52
Chochlik
Warto jednak poczytać o odżywkach i suplementach, bo podczas ćwiczeń należy to robić świadomie, brać określone rzeczy o odpowiednich porach,
nie mieszać pewnych suplementów np. z mlekiem, aby uzyskać satysfakcjonujące efekty, to trzeba przestrzegać zasad.
Czasem sok grejpfrutowy może być również niepożądany,
ponieważ może hamować działanie enzymów cytochromu P450 (głównie CYP3A4) w jelitach i wątrobie.
Warto jednak poczytać o odżywkach i suplementach, bo podczas ćwiczeń należy to robić świadomie, brać określone rzeczy o odpowiednich porach,
nie mieszać pewnych suplementów np. z mlekiem, aby uzyskać satysfakcjonujące efekty, to trzeba przestrzegać zasad.
Czasem sok grejpfrutowy może być również niepożądany,
ponieważ może hamować działanie enzymów cytochromu P450 (głównie CYP3A4) w jelitach i wątrobie.
19.04.2025, 23:00
(18.04.2025, 13:58)filat napisał(a): Tak patrze post wyzej JAKIES bialko wstawione.
Bo mam kilka pytan.
To kolekcja chochlika a tu sie pierdolli 3 po 3
21.04.2025, 12:16
Białko z wodą tylko.
Cypio + DHB+ turabolin
A nie jakieś tam pierdołki
Białko ok i kreatyna do tego
Zestaw witamin i minerałów
Priobiotyki
Cypio + DHB+ turabolin
A nie jakieś tam pierdołki