Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Globalne ocieplenie...hit czy kit!?
29.01.2025, 11:34
@kot_kreskowy
Po prostu uważam cię za zbyt inteligentna osobę żeby uważać, że klimat się nie ociepla.
Ja nie mówię o północnej planecie, ale samo ocieplenie klimatu według mnie ciężko podważyć.
Wystarczy choćby na właśnie sięgnąć pamięcią wstecz.
Po prostu uważam cię za zbyt inteligentna osobę żeby uważać, że klimat się nie ociepla.
Ja nie mówię o północnej planecie, ale samo ocieplenie klimatu według mnie ciężko podważyć.
Wystarczy choćby na właśnie sięgnąć pamięcią wstecz.
29.01.2025, 14:29
Panowie szlachta
...klimat sie ociepla to fakt...lud chce zarobic na tym..zawsze sie znajdzie zlotowa ktora bedzie żerowała na jeleniach naiwnych...
także niedlugo szlachcianie mili...nie bedzie choru - bedom palmy i delfiny butlonose albinosy z Czeczeni, a nasze chopoki, stana sie czarni! "taki mamy klymat"...za naszych czasow keidys to bylo lepij ech...
...klimat sie ociepla to fakt...lud chce zarobic na tym..zawsze sie znajdzie zlotowa ktora bedzie żerowała na jeleniach naiwnych...także niedlugo szlachcianie mili...nie bedzie choru - bedom palmy i delfiny butlonose albinosy z Czeczeni, a nasze chopoki, stana sie czarni! "taki mamy klymat"...za naszych czasow keidys to bylo lepij ech...
29.01.2025, 14:51
(29.01.2025, 13:13)kot_kreskowy napisał(a): Firana
Ja wcale nie twierdzę, że nie ma tego zjawiska.
Oczywiście, że jest.
Po prostu uważam, że należy na to spojrzeć w szerokiej perspektywie.
NO NP KUKNĄĆ na obrazek który dodałam, raczej tu mamy wyjaśnienie, ale ja się tam nie znam.
sobie gdybam... po prostu wydaje mi się to najbardziej logiczne wytłumaczenie tego co pewne osoby obserwują bieguny biegunami ale kontynenty się przesuwają i być może wjeżdzamy sobie w cieplejszy klimat ( gdzie w innym miejscu jest ten klimat z kolei zimniejszy ).
Gdyby tak do tego podejść, przeanalizowac fakty, stare zapisy i inne bzdety
można się zając ... innymi sprawami.
a pewności i wiedzy z nas nie ma nikt, ale czasami warto poczytać zapisy historyczne, one stanowią poniekąd dowody... a opierając się na nich - ja się nie przejmuję, przynmajmniej na razie,o ile ich ktoś nie podważy, a jak narazie nikomu się to nie udało
i nie że mam to w dupie - bo nie mam
ale póki co to brzmi dla mnie jak... eko samochody na prund
Gdyby tak do tego podejść, przeanalizowac fakty, stare zapisy i inne bzdety
można się zając ... innymi sprawami.

a pewności i wiedzy z nas nie ma nikt, ale czasami warto poczytać zapisy historyczne, one stanowią poniekąd dowody... a opierając się na nich - ja się nie przejmuję, przynmajmniej na razie,o ile ich ktoś nie podważy, a jak narazie nikomu się to nie udało

i nie że mam to w dupie - bo nie mam
ale póki co to brzmi dla mnie jak... eko samochody na prund
29.01.2025, 18:22
DarkSonia " a może zamiast biadolić i siać teorie nie wiadomo skąd spójrzcie na fakty" napisalas, jakbys maila niezbity dowod...wiec pytam o dowody...bo na te chwile...jest to wlasnie kolejna teoria. o której tu piszesz ;-) nikt nie udowodnil, iz jest to faktyczna przyczyna zmian kliamtu...;-)