Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Urzędy skarbowe z większym dostępem do kont obywateli
10.10.2022, 14:54
UltraKsiężyc znam takiego, co w słoikach trzyma. Słoiku chowa do skrytek które porobił stawiając dom i żaden członek rodziny nie ma pojęcia gdzie są owe skrytki. Najlepsze w tym wszystkim jest to, że akurat to są czyste pieniądze z legalnych interesów. 😅 Ale patent jest.
Wiem, że Revolut jest poza zasięgiem np. komorników, może urząd też się nie dorwie, jeśli brał byś konto bankowe pod uwagę.
Wiem, że Revolut jest poza zasięgiem np. komorników, może urząd też się nie dorwie, jeśli brał byś konto bankowe pod uwagę.
10.10.2022, 15:07
Beeniepatu wybacz widocznie w złym wątku dodane jakbyś mógł naprost w jakim mam dodać
10.10.2022, 15:11
Przypominam, ze przy obecnej sytuacji makroekonomicznej, zwanej inflacja (z lac. inflatio), sila nabywcza pieniadza realnie spada z dnia na dzien. Takze sloik jest najgorszym rozwiazaniem. Jak nie ma ich na tyle by jakos inwestowac, to najlepiej na kosciol dac. Oni umieja w gre kombinacyjna. Dajesz hajs, dostajesz cegielke. Win - win scenario
UltraKsiężyc nie no, w dobrym watku dales. Chodzilo mi o to, ze lepiej robic tak by US czy inne kurwy nie mialy sie o co przyczepic. No ale rozumiem, ze czasem tak sie komplikuje, ze trzeba chowac hajsy
UltraKsiężyc nie no, w dobrym watku dales. Chodzilo mi o to, ze lepiej robic tak by US czy inne kurwy nie mialy sie o co przyczepic. No ale rozumiem, ze czasem tak sie komplikuje, ze trzeba chowac hajsy
YOUR ATTORNEY
10.10.2022, 15:21
Beeniepatu może złoto? 😎
Złoto zawsze w cenie i z tego co wiem jest deflacyjne(??). No w każdym razie, że dziś kupisz coś za sztabke i za kilka lat praktycznie to samo, nie jak z HAJ$em, że za stówkę parę lat temu były spoko zakupy, a dziś to można kieszonkowe dać dziecku na 2 dni. 🤣
Złoto zawsze w cenie i z tego co wiem jest deflacyjne(??). No w każdym razie, że dziś kupisz coś za sztabke i za kilka lat praktycznie to samo, nie jak z HAJ$em, że za stówkę parę lat temu były spoko zakupy, a dziś to można kieszonkowe dać dziecku na 2 dni. 🤣
10.10.2022, 16:39
Przecinek PRZED ale, kropeńka na końcu zdania. HA!!! 😎
Od dziś będę Twoją Karmą. Możesz mówić mi Kajma. 😎
(wiem, wiem sprawdzasz moją czujność. 😎)
.
Co do złota, to to wcale nie taka prosta sprawa, że idziesz byle gdzie i kupujesz, jak zależy na dobrym złocie. Nie widziałem wątku o inwestowaniu w złoto. 🤔
.
Co do złota, to to wcale nie taka prosta sprawa, że idziesz byle gdzie i kupujesz, jak zależy na dobrym złocie. Nie widziałem wątku o inwestowaniu w złoto. 🤔
10.10.2022, 17:37
(10.10.2022, 14:54)Kaja Buza napisał(a):UltraKsiężyc znam takiego, co w słoikach trzyma. Słoiku chowa do skrytek które porobił stawiając dom i żaden członek rodziny nie ma pojęcia gdzie są owe skrytki. Najlepsze w tym wszystkim jest to, że akurat to są czyste pieniądze z legalnych interesów. 😅 Ale patent jest.
Znalem takiego co z nielegalu w lesie chowal w sloikach i ktos to znalazl xD jedyna odpowiedz co mi nachodzi na glowe ze ktos z wykrywaczem metalu znalazl. Przypadkiem bo wokół w rejonie byly male dolki wykopane 😂
10.10.2022, 20:12
(10.10.2022, 16:39)Kaja Buza napisał(a):Przecinek PRZED ale, kropeńka na końcu zdania. HA!!! 😎
.
Dokladnie tak!!!
YOUR ATTORNEY
10.10.2022, 20:16
(10.10.2022, 16:39)Kaja Buza napisał(a):Przecinek PRZED ale, kropeńka na końcu zdania. HA!!! 😎
.
Dokladnie tak!
YOUR ATTORNEY