Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Przedawkowanie i jego efekty
11.10.2022, 10:43
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.10.2022, 10:45 przez UltraKsiężyc.)
Beeniepatu Nie mam już jak edytować postu niestety,ale głównie chodziło o amfetaminę co było totalnym, gównem,że tak to ujmę pomieszane z nie wiem czym nawet od jakiegoś randomowanego typa wzięte na ciśnieniu i skończyło się jak skończyło
Nauczka na całe życie jest
Już po pierwszym przyjęciu wystąpiły nudności wymioty a później wymienione wyżej objawy
Nauczka na całe życie jest
Już po pierwszym przyjęciu wystąpiły nudności wymioty a później wymienione wyżej objawy
11.10.2022, 12:49
przedawkowalem analog (ojebalem ponad 2g w mniej niz dobe)
jak wyszedlen z domu na czerwcowe slonce to sie zrzygalem i mi szczeka zaczela latac
pomijajac ze spotkalem sie z dzialaniem jak kofeina - nie bylo juz szybkosci a zamula
jak wyszedlen z domu na czerwcowe slonce to sie zrzygalem i mi szczeka zaczela latac
pomijajac ze spotkalem sie z dzialaniem jak kofeina - nie bylo juz szybkosci a zamula
11.10.2022, 15:00
Ja często zwłaszcza przy jakiejś podkręconej chemią Fetą miałem tak, że porawiałem, porawiałem co jakiś czas i późnej jakby kumulacja nastepowała.
Od lewej ręki ból, mogący wzbudzać obawy o serce, ale to bardziej... Jakby między skórą a żebrami. Serce badane, zdrowe. Podejrzewam jakieś nerwobóle, a może efekt uboczy podniesionego tętna i ciśnienia? 🤔
Od lewej ręki ból, mogący wzbudzać obawy o serce, ale to bardziej... Jakby między skórą a żebrami. Serce badane, zdrowe. Podejrzewam jakieś nerwobóle, a może efekt uboczy podniesionego tętna i ciśnienia? 🤔
11.10.2022, 16:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.10.2022, 16:15 przez UltraKsiężyc.)
@"Kaja Buza" tego nie wiem..robiłem badania serce mam zdrowe,wyniki badań okej,ale tak jak pisałem w piątek idę się przebadać bo średnio się czuje ostatnim czasem. Ciśnienie to ja mam cały czas podniesione,ale to są skutki czegoś innego niż brania ,ale życie
Ale dziękuję za troskę miło z twojej strony
Ale dziękuję za troskę miło z twojej strony
16.11.2022, 13:11
Zależy co się przedawkuje i w jakich ilościach,są substancje na których człowiek jest w stanie się ogarnąć chociaż pozornie wydają się mocniejsze w działaniu np takie pvp leciałam kilka nocy bez snu bez posiłków i przeżyłam bo nie wkręcałam sobie schiz.A po dwóch substancjach takich jak nep,funky brown dojechało równo zaczęło się czytanie od tyłu do totalnego porycia a było to zaledwie 4 dni
16.11.2022, 13:45
To o czym piszesz, to nie jest przedawkowanie.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
16.11.2022, 13:58
kot_kreskowy A co to w takim razie?Do samego końca byłam przekonana,że to właśnie to
16.11.2022, 14:17
Pewnie o to chodzi, że przedawkowanie to przyjęcie jednorazowo zbyt dużej dawki czy tam w czasie kiedy dawki na siebie zachodzą, zanim zostaną zmetabolizowane
16.11.2022, 14:26
Dokladnie tak fiodor
To co Ty opisalas Mockryształów , to skutki dlugotrwalego zarzywania substanci w ciagu. Czego efektem jest wyczerpanie organizmu. Spowodowane odwodbienien, wyplukaniem z mikroelementow oraz zaburzeniem gospodarki dopaminonergicznej
To co Ty opisalas Mockryształów , to skutki dlugotrwalego zarzywania substanci w ciagu. Czego efektem jest wyczerpanie organizmu. Spowodowane odwodbienien, wyplukaniem z mikroelementow oraz zaburzeniem gospodarki dopaminonergicznej
YOUR ATTORNEY