Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Ice - Opinie o produkcie
24.04.2025, 17:27
(22.04.2025, 15:27)kinia03x napisał(a): JureKiler ten sort to istny szatan. Zajebista speedująca trójka. Majstersztyk
Oj ja już mam jej dość spowrotem zamówiłem 4mmc słuchaj Kinga tak się nawpeirdalalem tego 3cmc bombek to chyba z 10 albo i więcej zjadłem przez 2 dni czy tam 3 łącznie kurwa zgaga cały czas podrażniony taki żołądek mam że nie mogę ćwiczyć i trenować : / ja już nie chcę tego 3cmc ale jest świetne
tylko że ja już chyba żołądek mam za delikatny
Be objective and honest.
24.04.2025, 18:32
@"Nightmares" js teraz sam z 15 w 3 dni pali mnie do teraz po wszystkim i czuję w żołądku jakąś lipę delikatnie.
Kurwa zawsze biorę przed bombka parę łyków kefiru i Analogicznie po też ale kurwa zapomniałem ich kupić przed świętami.
A ty jakoś przed w trakcie lub po naprawiasz żołądek i flaki?
Kurwa zawsze biorę przed bombka parę łyków kefiru i Analogicznie po też ale kurwa zapomniałem ich kupić przed świętami.
A ty jakoś przed w trakcie lub po naprawiasz żołądek i flaki?
Be objective and honest.
24.04.2025, 18:40
JureKiler
Nie naprawiam, bo nie mialem nigdy zadnych dolegliwosci, po wszystkim nawet potrafi wleciec kebab albo pizza i jest git, dopiero od niedawna pije codziennie kefir z grzybkow tybetanskich - wlasnej roboty, a te zgagi to mam serio rzadko, bo raz na 3-4 tygodnie - i to tez po jakims fastfoodzie
Nie naprawiam, bo nie mialem nigdy zadnych dolegliwosci, po wszystkim nawet potrafi wleciec kebab albo pizza i jest git, dopiero od niedawna pije codziennie kefir z grzybkow tybetanskich - wlasnej roboty, a te zgagi to mam serio rzadko, bo raz na 3-4 tygodnie - i to tez po jakims fastfoodzie
24.04.2025, 19:24
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.04.2025, 19:28 przez Rweqerew333.)
Ja w sumie raczej też nigdy nic nie odczułem na żołądku po 3-cmc. Myślę, że to może być bardziej kwestia osobnicza.
Może warto było by przebadać bebechy JureKiler ?
W moim przypadku po mefedronie akurat czuje, że coś mi siadło na żołądek - nie jest to jakiś ból albo zgaga, a bardziej uczucie jak bym wypił coś gazowanego.
Weźmy pod uwagę też, że właśnie święta były a w ich trakcie często je się ciężej strawne rzeczy i też w niemałych ilościach.
Ja przyznam, że miałem trochę zgagę przez świąteczne jedzenie poprzedzone maratonem mefedronowym.
Ale szybko przeszło mimo wszystko.
Jak już wszystko schodziło i powstrzymałem się od dalszego objadania w srogich ilościach to zarzuciłem jedną tabletkę Rennie i już w porządku
Może warto było by przebadać bebechy JureKiler ?
W moim przypadku po mefedronie akurat czuje, że coś mi siadło na żołądek - nie jest to jakiś ból albo zgaga, a bardziej uczucie jak bym wypił coś gazowanego.
Weźmy pod uwagę też, że właśnie święta były a w ich trakcie często je się ciężej strawne rzeczy i też w niemałych ilościach.
Ja przyznam, że miałem trochę zgagę przez świąteczne jedzenie poprzedzone maratonem mefedronowym.
Ale szybko przeszło mimo wszystko.
Jak już wszystko schodziło i powstrzymałem się od dalszego objadania w srogich ilościach to zarzuciłem jedną tabletkę Rennie i już w porządku
24.04.2025, 20:03
U mnie w każdym przypadku czy to 3 czy 4, cmc czy mmc to żołądek tak podrażniają bomby że wolę sniffem aplikować a bomby to w wyjątkowych sytuacjach
24.04.2025, 23:22
Gdyby nie to, że ten smak jest u mnie praktycznie nie do przejścia to bym chętnie zamówił, bo wiem jaki kocur jest z tego towaru.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność