Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
High-Life.market - Temat główny
(07.10.2025, 05:38)Ezotoriusminimus napisał(a): Mial ktos info od V bo nie widze od wrzesnia nie widac zeby byl.
Ale gdzie był? Nie wiem o co ci chodzi...
Chłopie masz potwierdzone w tym i innych wątkach ze paki latają... Wiec na email kontakt jest na pewno 👍🙂
Jak chcesz zamówić coś z sklepu to zamawiaj śmiało. Wszystko na stronie załatwisz bez pisania nawet wiadomości.
Jeśli ci chodzi że parę dni sklep nic na forum nie pisał to śmiech na sali.
To nie alegro mordo 😅
Ja tam wolę żeby szybko paki latały niż sklep siedział na forum codziennie. 🙂
08.10.2025, 07:17
Dobrze, juz wszystko pracuje, gra i leci.
"Dupsko, lepiej to obczaj, nie chcesz? Spierdalaj."
~ Bella Ćwir
~ Bella Ćwir
08.10.2025, 09:24
Dlaczego nie mogę wejść na stronę EKD dłuższego czasu jest cloudware ciągle ładujący?
08.10.2025, 18:06
(07.10.2025, 17:50)Klefedron12345 napisał(a): Na mejla odpisuje. Tylko napisz mejla w taki sposób jakiego wymaga vendor. Warto zapoznać się z warunkami korzystania z usług.
Nie no ogólnie wszystko gra i pracuje. Prive i mail ten śmiszny ale incognito.
YOLO!!!!!
"Dupsko, lepiej to obczaj, nie chcesz? Spierdalaj."
~ Bella Ćwir
~ Bella Ćwir
09.10.2025, 13:03
Kurczę nie wiedziałem, że z High jest taki dobry kontakt mailowy. Wszystko elegancko tłumaczy i odpowiada na pytania. Dzięki. Polecam!
15.10.2025, 15:27
Eloszka
Właśnie odebrałem gołębia , mega pozytywne zaskoczenie 2dni robocze i orzeł wylądował ! WoW
Nic tylko pobierać , polecam tego Allegrowicza
Właśnie odebrałem gołębia , mega pozytywne zaskoczenie 2dni robocze i orzeł wylądował ! WoW
Nic tylko pobierać , polecam tego Allegrowicza
15.10.2025, 20:01
Mały zestaw naprawczy na weekend doleciał wszystko szybko sprawnie i oczywiście bez problemów jak zawsze...
Ps: Dzięki za gratisik
Ps: Dzięki za gratisik
19.10.2025, 12:56
Greetings.
I'm writing a little late so sorry. The pigeon that's, left go ** szczegóły dostawy **. Thank you, for the free sample, and the surprises too! I appreciate all 10/10, really fair deal. Thank you very much High-Life Market!
I'm writing a little late so sorry. The pigeon that's, left go ** szczegóły dostawy **. Thank you, for the free sample, and the surprises too! I appreciate all 10/10, really fair deal. Thank you very much High-Life Market!