Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Sandhe***ns.c**
07.12.2024, 19:23
Można go wyrzucić z tych "nieuczciwych sklepów" bo jak najbardziej jest uczciwy! i powinniście się tam z nim ugadać i dodać do zaufanych.
Pierwszy raz w 2021r zamawiałem - było git.
Potem miałem przerwę od zamawiania w tym sklepie do 2024
Coś tam czytałem tutaj że w międzyczasie jakaś wyjebka była czy coś takiego - widocznie ominęło mnie to, nie twierdzę że była, nie twierdzę że nie było.
Tak czy srak to obecnie w tych ostatnich miesiącach jest to numer 1!
Zamawiając w przeróżnych sklepach od 6 lat - jestem w stanie powiedzieć że Sand to najbardziej profesjonalny sklep!
- błyskawiczna wysyłka
- pakowanie 10/10 - nie do wykrycia, bez podejrzeń, za każdym razem inne, kto zamawiał ten wie!
- wzorowy i szybki kontakt
Heh a dzięki temu "zajebistemu" pakowaniu mam fajnego hmm "gratisa" który mega się przydaje!
Na każdym z for tych już nie istniejących i istniejących od wielu lat mam konta - więc przerobiłem tego dużo.
Jak coś było chujowe i wyjebki to narzekałem, ale w tym wypadku mogę pochwalić - kolejne profesjonalne zrealizowanie zamówienie!
Coś tam czytałem tutaj że w międzyczasie jakaś wyjebka była czy coś takiego - widocznie ominęło mnie to, nie twierdzę że była, nie twierdzę że nie było.
Zamawiając w przeróżnych sklepach od 6 lat - jestem w stanie powiedzieć że Sand to najbardziej profesjonalny sklep!
- błyskawiczna wysyłka
- pakowanie 10/10 - nie do wykrycia, bez podejrzeń, za każdym razem inne, kto zamawiał ten wie!
Heh a dzięki temu "zajebistemu" pakowaniu mam fajnego hmm "gratisa" który mega się przydaje!
Na każdym z for tych już nie istniejących i istniejących od wielu lat mam konta - więc przerobiłem tego dużo.
Jak coś było chujowe i wyjebki to narzekałem, ale w tym wypadku mogę pochwalić - kolejne profesjonalne zrealizowanie zamówienie!
07.12.2024, 19:29
Patrząc na ich ofertę i to że sami nie wiedzą co sprzedają albo celowo gonią dany sprzęt jako co innego, jeden już zwiedził SOR po ich dropsach
Patrzałam jego dział i Penetrator znowu odebrał sampelki 🤣
To sobie zamawiaj tam skoro to nr. 1
(07.12.2024, 19:23)janosik1358 napisał(a): Można go wyrzucić z tych "nieuczciwych sklepów" bo jak najbardziej jest uczciwy! i powinniście się tam z nim ugadać i dodać do zaufanych.
- błyskawiczna wysyłka
To sobie zamawiaj tam skoro to nr. 1
07.12.2024, 19:58
Jak juz na sor lataja to niebezpiecznie......
Ciekawe co w tych dropsach bylo.
Ciekawe co w tych dropsach bylo.
07.12.2024, 21:08
Jedwabny szlak, silkmikstures, wyjebka w 2023 styczeń/luty na Sandzie.
Próbujcie ale ryzyko jest tu większe niż u innych vendorów.
Próbujcie ale ryzyko jest tu większe niż u innych vendorów.