Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
Właśnie o tym samym myślałem, było by super jak by pojawiło się jakieś benzo, najlepiej Clonazepam 2mg albo ew. Xanax
To już moje kolejne zamowienie i szkoda że nie ma benzo u Ciebie w ofercie High-life
Pozdro
To już moje kolejne zamowienie i szkoda że nie ma benzo u Ciebie w ofercie High-life
Pozdro
19.08.2025, 14:34
Nie rozumiem, co to za problem sobie ogarnąć receptę na benzo, Fakt ze cenowo może wyjść drożej, ale przynajmniej jesteś pewny co bierzesz.
Jak dla mnie to szukanie na siłę. Spróbuj sobie ketaminy od High-LifeMarket wyjdzie ci to na plus
Ja z niecierpliwością czekam na gołębia, ale coś długo idzie
Jak dla mnie to szukanie na siłę. Spróbuj sobie ketaminy od High-LifeMarket wyjdzie ci to na plus
19.08.2025, 14:43
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.08.2025, 14:45 przez Lifeisbrutal.)
(19.08.2025, 14:34)jimirison1 napisał(a): Nie rozumiem, co to za problem sobie ogarnąć receptę na benzo, Fakt ze cenowo może wyjść drożej, ale przynajmniej jesteś pewny co bierzesz.
Ale co cię interesuje co ja robię? Domyślam się, że wyjdzie drożej, ale to są moje pieniądze i mogę z nimi robić co mi się jaśnie podoba. Więc w czym widzisz problem? To była luźna propozycja i pytanie do vendora. A receptę mogę ogarnąć sobie w każdej chwili jak będę chciał. Więc nie rozumiem po co te zbędne komentarze? Zresztą jest tutaj dużo osób na forum które chętnie chciałby żeby pojawiło się benzo czy u hajlajjfa czy u drugiego znanego vendora. Co do ketaminy nie lubię jej.
A co do gołębia to czekaj cierpliwie na czterech literach, dojdzie na pewno w swoim czasie.
19.08.2025, 14:48
Nie obawiam się, że nie przyjdzie, tylko że długo czekam, ale to jest moja subiektywna opinia. Przyzwyczajony jestem do swojego vendora gdzie miałeś możliwość odebrania paczki w ten sam dzień albo na drugi dzień ci przychodziła l.
W sumie nie ma co narzekać, bo nie jest to zwyczajny biznes i warto się uzbroić w cierpliwość, ale gdy masz parcie na materiał to nie żart xd
W sumie nie ma co narzekać, bo nie jest to zwyczajny biznes i warto się uzbroić w cierpliwość, ale gdy masz parcie na materiał to nie żart xd

10/10. Dzięki ![[Obrazek: 20250819-162647.jpg]](https://i.ibb.co/9HXn1VDz/20250819-162647.jpg)