Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
6-APB
05.09.2022, 17:42
Zażywając rozsądnie to piona tego cuda da nam 3 weekendy pięknej zabawy.Z czystym MDMA nigdy się nie bawiłem i tylko raz trafiłem na w miarę konkretne cukierki ale to szczęście które trwało z 3h było strasznie sztuczne.Tutaj ta prawdziwa euforia zalewa nas przez dobre 6h i najlepsze bo przy zejściu siedzi w nas jeszcze takie pozytywne myślenie.
I tak apropo kosztując jakieś 2 tygodnie temu tą trójkę od Pabla która jest dla mnie euforyczną miazgą, szukałem pół roku tego właśnie sortu to 6apb mnie rozłożyło na części pierwsze
I tak apropo kosztując jakieś 2 tygodnie temu tą trójkę od Pabla która jest dla mnie euforyczną miazgą, szukałem pół roku tego właśnie sortu to 6apb mnie rozłożyło na części pierwsze
05.09.2022, 19:24
To siedzace w nas pozytywne myslenie i uczucie, po zabawie zarowno eMka jak i furanem, ma swoja piekna nazwe: afterglow 🙂
YOUR ATTORNEY
05.09.2022, 20:10
Beeniepatu 220mg, po około 2 godzinach kilkadziesiąt mg iv, następnie 200mg oral i weszło.
Nie mam pojęcia ale pewnie nie jest to pełnia potencjału, ale jest aż, że tak to ujmę męcząco przyjemnie. 😄
I pytanie czy działanie tego cuda można znieść benzo jakimś?
Wiem, że są jakieś specyfiki gdzie ponoć benzo uja pomoże.
Nie mam pojęcia ale pewnie nie jest to pełnia potencjału, ale jest aż, że tak to ujmę męcząco przyjemnie. 😄
I pytanie czy działanie tego cuda można znieść benzo jakimś?
Wiem, że są jakieś specyfiki gdzie ponoć benzo uja pomoże.
05.09.2022, 20:30
Skoro po ok. 0.5gr 6apb jestes w stsnie pisac o fazie przyjemnej aczkolwiek meczacej, to nie potrzebne Ci zadne benzo
YOUR ATTORNEY
27.09.2022, 16:05
moglby mi ktos wskazac roznice miedzy 6-apb, eutylonem i MDMA?
oprocz tego ze apb to benzofuran, eutylon to keton a mdma to pochodna fenyloetyloaminy?
oprocz tego ze apb to benzofuran, eutylon to keton a mdma to pochodna fenyloetyloaminy?
28.09.2022, 18:10
między mdma a 6apb wg mnie 6apb działa dłużej (prawie dwa razy) oraz cechuje się delikatną psychodelą
eutylonu nie próbowałem jeszcze
eutylonu nie próbowałem jeszcze
kocham piwo
17.10.2022, 06:43
6apb idzie faza w strone MDA raczej niz MDMA. Psychodela wystepuje zarowno przy furanie, jak i emce - wszystko zalezy od dawek
YOUR ATTORNEY
21.10.2022, 18:07
Kurde dobe mieć oczy wywalone to ostro 😵 chociaż kiedyś po starym 4 mpd dobę trzymało i było widać znaczy że coś było dzień wcześniej
23.11.2022, 15:39
Jak z dawkowaniem na pierwszy raz? Jak najlepiej przyjąć? Sniff,oral? Może ktoś podać dawki zarówno do sniff jak i oral
23.11.2022, 15:43
Dilleraaaa najlepiej oral, sniff nie ma zadnego sensu szkoda tematu celowalbym w 150mg oral