Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
RCcartel.com - Temat główny.
20.08.2022, 10:01
Jak juz odstapilem swoja nagrode kolezce, to on i wy skrobnijcie z ciekawosci jak temat siedzi
22.08.2022, 11:41
Już ktoś puka do mych drzwi
Już łakocie niesie mi...😎
Już łakocie niesie mi...😎
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
22.08.2022, 13:35
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.08.2022, 13:38 przez Mockryształów.)
https://ibb.co/41QkfMJ Do mnie również dotarła nagroda dziękuję❤️ I więcej po testach
22.08.2022, 14:43
Serdecznie dziękuję za możliwość testów owej trojeczki .
Jestem mile zaskoczona bo owa substancja wpadła mi w oko .
Speed 50 eufo 50
Jestem zadowolona z odczynnika mimo iż każdy dobrze wie że biorę tylko hexa
Minusem jest duża potliwość
Czuje się bardzo dobrze po tej substancji , rozmawiam i mam chec wykonywania różnych rzeczy.
Jestem mile zaskoczona bo owa substancja wpadła mi w oko .
Speed 50 eufo 50
Jestem zadowolona z odczynnika mimo iż każdy dobrze wie że biorę tylko hexa
Minusem jest duża potliwość
Czuje się bardzo dobrze po tej substancji , rozmawiam i mam chec wykonywania różnych rzeczy.
Uwielbiam te wasze bingo "recki" i te memiczne juz teksty:
"trujeczka"
"38,7%speed 62,3%eufo"
"dziekuje za mozlwosc testa chwala panu".
"pomieszałem z 32484387 innymi srodkamii było super"
"bardzo było przyjemnie. ten srodek bardzo był dla mnie dobry."
"super robiło mi sie po nim rzeczy super"
post tyczy się 3-cmc white, z ostatniego konkursu.
od razu mówię zdjęcia nie mam, bo wjebałem od razu. wygląd 1:1 jak fotki na stronie zresztą. jest biała, ale nie TAK biała jak od esco, jest też o wiele mniej krucha. śmierdzi...przeciętnie.
oral>sniff. działanie oralu zamyka się w 2-2,5h, sniff 1h i pewnie dorzutka. na nią też nie ma jakiegoś chorego cisnienia (chyba, że jestes w patelce z klefem urodzony - kmwtw). ogólnie nie ma jakiejs zwały przeokrutnej. da sie żyć, nawyzej wypiij piwo albo trzy.
jedyny minus to taki, ze jak to po chlorach, z ryja potem leci olej i musi to z człowieka wylecieć itp. kartelowe 3-cmc nie piecze tak kurewnie w nos jak pablowe. jest okrutny dla śluzówki (i mózgu użytkownika ) każde cmc, ale to wypadło najmniej okrutnie.
daję wysoką notę za temat, a za pakowanie..... ja pierdole.... myślalem ze sie popłacze jesteście kurwa pojebani następnym razem wyslijcie żuraw budowlany z piątką tematu w kabinie operatora rccartel propsy
i szukajcie 3-mmc!!!!
"trujeczka"
"38,7%speed 62,3%eufo"
"dziekuje za mozlwosc testa chwala panu".
"pomieszałem z 32484387 innymi srodkamii było super"
"bardzo było przyjemnie. ten srodek bardzo był dla mnie dobry."
"super robiło mi sie po nim rzeczy super"
post tyczy się 3-cmc white, z ostatniego konkursu.
od razu mówię zdjęcia nie mam, bo wjebałem od razu. wygląd 1:1 jak fotki na stronie zresztą. jest biała, ale nie TAK biała jak od esco, jest też o wiele mniej krucha. śmierdzi...przeciętnie.
oral>sniff. działanie oralu zamyka się w 2-2,5h, sniff 1h i pewnie dorzutka. na nią też nie ma jakiegoś chorego cisnienia (chyba, że jestes w patelce z klefem urodzony - kmwtw). ogólnie nie ma jakiejs zwały przeokrutnej. da sie żyć, nawyzej wypiij piwo albo trzy.
jedyny minus to taki, ze jak to po chlorach, z ryja potem leci olej i musi to z człowieka wylecieć itp. kartelowe 3-cmc nie piecze tak kurewnie w nos jak pablowe. jest okrutny dla śluzówki (i mózgu użytkownika ) każde cmc, ale to wypadło najmniej okrutnie.
daję wysoką notę za temat, a za pakowanie..... ja pierdole.... myślalem ze sie popłacze jesteście kurwa pojebani następnym razem wyslijcie żuraw budowlany z piątką tematu w kabinie operatora rccartel propsy
i szukajcie 3-mmc!!!!