Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co lubisz robić po skonsumowaniu 3CMC?
11.01.2023, 11:44
(06.01.2023, 07:57)Kostek napisał(a): Często kiedy przywalę zaczynam chodzić po mieszkaniu i czegoś szukać, otwieram szafki, szuflady, zaglądam pod łóżko itp chociaż nie mam pojęcia czego szukam. Potem porcjuję materiał i chowam go gdzieś przed samym sobą ale też na wypadek gdyby ktoś nagle przyszedł, a za jakiś czas zaczynam go szukać i tak może nawet parę godzin minąć.
To wygląda jak dla mnie na zbyt dużą dawkę ...
11.01.2023, 23:22
U mnie zależy, co biorę.
Po eufo rozkładam się na łóżku z jakimś psytrancem i się rozpływam.
Po stimach nerwowo chodzę po domu i myślę, za co się zabrać, zazwyczaj kończy się na sprzątaniu przy jakiejś ulubionej muzyce.
MJ zazwyczaj ze znajomymi, słuchamy razem muzyki lub po prostu rozmawiamy i śmiejemy się ze wszystkiego.
Po benzo idę spać bo do niczego innego nie używam, do tego sporadycznie lub czasem na schizy po stimach.
Po opio po prostu sobie nodduje i nic innego mi nie potrzeba.
Jednak ostatnich dwóch grup, które wymieniłem staram się od jakiegoś czasu wystrzegać
Po eufo rozkładam się na łóżku z jakimś psytrancem i się rozpływam.
Po stimach nerwowo chodzę po domu i myślę, za co się zabrać, zazwyczaj kończy się na sprzątaniu przy jakiejś ulubionej muzyce.
MJ zazwyczaj ze znajomymi, słuchamy razem muzyki lub po prostu rozmawiamy i śmiejemy się ze wszystkiego.
Po benzo idę spać bo do niczego innego nie używam, do tego sporadycznie lub czasem na schizy po stimach.
Po opio po prostu sobie nodduje i nic innego mi nie potrzeba.
Jednak ostatnich dwóch grup, które wymieniłem staram się od jakiegoś czasu wystrzegać
12.01.2023, 03:45
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.01.2023, 03:45 przez Dystruktor.)
ja po stimach często lubię sobie zagrać kilka rundek w tetrisa do rana....
21.01.2023, 23:53
Porządek w zawsze nieuporządkowanych papierach. Cała sterta Kupe do przerzucenia