Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
MDPHP - Opinie o produkcie.
22.09.2022, 11:45
Długo zbierałam się do napisania racki
Odczynnik kozak
Wygląd puder z kryształkami
Aplikacja bezzapachowa i bezsmakowa wchodzi gładko
Zaczęłam od 5mg i wystrzeliło mnie cudownie
Speed nie do ogarnięcia z początku ale później było lepiej
Jedyny mankament to schizy występujące w nocy
Nie przekraczałam dawki 5mg
Zalecam uważać z owym odczynnikiem
Odczynnik kozak
Wygląd puder z kryształkami
Aplikacja bezzapachowa i bezsmakowa wchodzi gładko
Zaczęłam od 5mg i wystrzeliło mnie cudownie
Speed nie do ogarnięcia z początku ale później było lepiej
Jedyny mankament to schizy występujące w nocy
Nie przekraczałam dawki 5mg
Zalecam uważać z owym odczynnikiem
22.09.2022, 14:18
a można wiedzieć jakiej wagi? ja ostatnio miligramową zakupiłem na allegro i zwróciłem od razu, ponieważ za każdym razem pokazywała inny wynik.
Czarnahexx
Czarnahexx
22.09.2022, 15:22
@"PUDZILLA" ma rację. Przy tym odczynniku potrzeba czegoś co jest idealnie wyskalowane.
Moneta 1zł wg katalogu powinna ważyć 5 gram, ale ten niedobór wagi może być spowodowany wytarciem monety w obiegu.
Generalnie chujowa waga, może przynieść problemy i to niewąskie.
Moneta 1zł wg katalogu powinna ważyć 5 gram, ale ten niedobór wagi może być spowodowany wytarciem monety w obiegu.
Generalnie chujowa waga, może przynieść problemy i to niewąskie.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
22.09.2022, 15:32
dlatego tak nalegam o te zdjęcie wagi, bo w życiu nie uwierze o dawkowaniu >5mg wagą z chińczyka.
teraz przydałby sie rufuz ktory bez krzty zastanowienia wrzuciłby 100mg i zdał relacje. do takich odczynników potrzebna jest dokładniejsza waga niż 0.01, chyba że to na prawdę porządna waga renomowanej marki, a nie jakiś noname.
teraz przydałby sie rufuz ktory bez krzty zastanowienia wrzuciłby 100mg i zdał relacje. do takich odczynników potrzebna jest dokładniejsza waga niż 0.01, chyba że to na prawdę porządna waga renomowanej marki, a nie jakiś noname.
22.09.2022, 16:02
Waga? Eee tam. Kolega wyżej walił zapewne 150-200mg bez wagi i było "Dobrze" a możliwe, że nawt za dobrze - oczywiście nie radzimy brać z niego przykładu.
22.09.2022, 16:10
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.09.2022, 16:12 przez voice.of.voiceless.)
Maniek akurat w jego przypadku jestem skłonny w czesc tego co mowi uwierzyć, widze jak przewija sie przez fora od w chuj czasu, licencjonowany stimiarz
fiodor na grosiku więcej(sic!) 18mg, na zlotowce jak widać mniej, na odważniku 50g nie pamiętam ale powyżej 50mg ale mniej niż 100mg na pewno
i to waga z allegro, ktora ma setki opinni i srednia prawie 5.0* xD
fiodor na grosiku więcej(sic!) 18mg, na zlotowce jak widać mniej, na odważniku 50g nie pamiętam ale powyżej 50mg ale mniej niż 100mg na pewno
i to waga z allegro, ktora ma setki opinni i srednia prawie 5.0* xD