Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Przypał - porady
20.07.2022, 17:44
Mnie przez 6 lat zabaw raz jeden jedyny z materiałem złapali i to był taki kurwa niefart jak diabli.
Oni jechali na zwykły patrol.
Był późny wieczór, miejsce odludne, coś a'la park taki.
Byłem sam i chyba tylko to uratowało mi dupę.
Szybkie przeszukanko, ja spizgany analogiem 4mmc.
Siódemkę 4cmc zdążyłem ewakuować w krzaki,
a przy sobie jeszcze 2gr analogu 4mmc i 1,5gr trójki.
Znaleźli tylko te dwa gramy analogu i kazali grzecznie wysypać do kałuży po czym zjebali mnie jak burą sukę i kazali zawinąć się do domu i przemyśleć swoje postępowanie
Nawet mnie nie spisali
Nie ściemniam, tak naprawdę było.
Oni jechali na zwykły patrol.
Był późny wieczór, miejsce odludne, coś a'la park taki.
Byłem sam i chyba tylko to uratowało mi dupę.
Szybkie przeszukanko, ja spizgany analogiem 4mmc.
Siódemkę 4cmc zdążyłem ewakuować w krzaki,
a przy sobie jeszcze 2gr analogu 4mmc i 1,5gr trójki.
Znaleźli tylko te dwa gramy analogu i kazali grzecznie wysypać do kałuży po czym zjebali mnie jak burą sukę i kazali zawinąć się do domu i przemyśleć swoje postępowanie
Nawet mnie nie spisali
Nie ściemniam, tak naprawdę było.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
20.07.2022, 17:53
kot_kreskowy mnie rowniez!
Duzo ludzi mowi, ze panikuje, chowam i ryje sobie leb za jakies 3-5 sztuk w pojebanych miejscach, a i tak mi nic za to nie przyjebia grubego, ale po co mi to? Po co mi zawiesc rodzine i Matke jak wszystko bangla? Wole tak, anizeli kolejna chujowa akcje w rodzinie etc.
Przezorny zawsze ubezpieczny mimo, ze czasem glowe porysuje hehe
Ahh Ci oni..
Duzo ludzi mowi, ze panikuje, chowam i ryje sobie leb za jakies 3-5 sztuk w pojebanych miejscach, a i tak mi nic za to nie przyjebia grubego, ale po co mi to? Po co mi zawiesc rodzine i Matke jak wszystko bangla? Wole tak, anizeli kolejna chujowa akcje w rodzinie etc.
Przezorny zawsze ubezpieczny mimo, ze czasem glowe porysuje hehe
Ahh Ci oni..
20.07.2022, 17:55
Policjant też człowiek. Bardzo dobre zachowanie ,widać że niektórzy nie są opresyjnymi służbistami.
Pewnie nie wyglądałeś jak patus ,ale pewnie miałeś oczy wyjebane w kosmos i dlatego się czepneli.
Pewnie nie wyglądałeś jak patus ,ale pewnie miałeś oczy wyjebane w kosmos i dlatego się czepneli.
27.09.2022, 18:39
Sprawdzone sim to ja od kolegi kupowałem, ma ogłoszenie na necie
4 lata korzystałem i wszystko sprawnie działało
4 lata korzystałem i wszystko sprawnie działało
04.11.2022, 14:03
Pomysł mojego kolegi jeśli mamy nieść przy sobie coś nielegalnego: stary portfel, jakieś lewe dokumenty lub nawet jakieś drobne czy banknoty. Tam wkładamy towar w jakąś kieszonkę i idziemy! W razie kontrolnego przeszukania po prostu mówimy policjantom, że dopiero co portfel znaleziony i szybko schowaliśmy do kieszeni. Także wedle niego unikniemy winy za posiadanie swojego towaru, bo nie wiedzieliśmy co tak naprawdę jest w portfelu!
04.11.2022, 14:09
Lewe dokumenty? Czyli karta szkolnego klubu plywackiego z wypizdowa wielkiego? xD
Najlepiej to najpierw w domowym zaciszu sprawdzić działanie na sobie i jak się reaguje, a dopiero później myśleć o wyjściu na świat.
Najlepiej unikać przypału, a w razie już jak się stanie to improwizować xd
Najlepiej to najpierw w domowym zaciszu sprawdzić działanie na sobie i jak się reaguje, a dopiero później myśleć o wyjściu na świat.
Najlepiej unikać przypału, a w razie już jak się stanie to improwizować xd
04.11.2022, 14:12
@omnomnomnom to już nie do mnie! Ludzie różne fantazje mają, a tak jak pisałam to fantazja kolegi!
04.11.2022, 16:55
Parodia to trochę myślę że papier wszystko przyjmie ale nie wiem czy takie coś by przeszło
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki