Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
mag**-ga***n.***p
11.02.2025, 17:36
SkoRpion87
Wygląd ma akurat bardzo duże znaczenie, choćby w przypadku ketonów.
Brązowego czy różowego tematu nigdy bym nie żarł, nawet gdyby klepał mocniej niż normalny biały, bo to oznacza przekurewskie zanieczyszczenia i lenistwo labolatorium.
Wygląd ma akurat bardzo duże znaczenie, choćby w przypadku ketonów.
Brązowego czy różowego tematu nigdy bym nie żarł, nawet gdyby klepał mocniej niż normalny biały, bo to oznacza przekurewskie zanieczyszczenia i lenistwo labolatorium.
Znam się na rozkładaniu białek jak enzym
11.02.2025, 18:15
(11.02.2025, 08:33)SkoRpion87 napisał(a): A powiedz mi jedno? Jeśli chodzi o tą strefę "konsumpcji" to tutaj bardziej wygląd ma znaczenie czy jak to mocno klepie?
Chlory ludzie żrą. Wyglądają ładnie, kryształki. Ale znowu smak jest 🤮 spływy piękne wręcz hehe
Także widzisz tutaj może i komuś nie pasować wygląd ale i smakuje bdb i ścina z nóg 👊🏼
Jeśli ci odpowiada to ok. Wszystko ma swoje plusy i minusy. Coś za coś.
12.02.2025, 09:16
Napisz do nic na TG. Myślę, że spokojnie w jakiś sposób się tak dogadacie, że coś Kupisz. Koleś jest naprawdę spoko 👊🏻
12.02.2025, 12:18
No juz dogadane zamowione 10g mdma za 1030zl promo jak i susz psylo 10g za 600zl! super ceny maja goscie i latwo sie dogadac na TG plus kilkanascie sampelkow ma wpasc
12.02.2025, 14:52
@"LOBO"
Nie baituj chłopaków
@"LOBO"
Ten Twój starannie wyselekcjonowany sarkazm mnie czasami przeraża.
Trochę jak Braun.
Ale faktycznie, idioci sami się wystrzelają i bardzo dobrze. Selekcja naturalna.
Nie baituj chłopaków

@"LOBO"
Ten Twój starannie wyselekcjonowany sarkazm mnie czasami przeraża.
Trochę jak Braun.
Ale faktycznie, idioci sami się wystrzelają i bardzo dobrze. Selekcja naturalna.
Znam się na rozkładaniu białek jak enzym
12.02.2025, 23:18
M7G9O To się nazywa selektywny przesiew kretynów i cymbałów... ;-)
Skierowany dla ludu nie potrafiącego myśleć samodzielnie...
Jeśli ktoś uważa że ten sklep jest legitny, l uważa że zamawiając otrzyma cudownej jakości niespotykanej 1214% czystości MDMA, bo za cena idzie jakość;-) ... To te Twoje chłopaki niech umierają już, bo się męczą na tym swiecie
Wystarczy że twarzą tej ekskluzywnej menelnej marki jest skorpion debil666, który wiele razy promował wałkowane sklepy tu...
Skierowany dla ludu nie potrafiącego myśleć samodzielnie...
Jeśli ktoś uważa że ten sklep jest legitny, l uważa że zamawiając otrzyma cudownej jakości niespotykanej 1214% czystości MDMA, bo za cena idzie jakość;-) ... To te Twoje chłopaki niech umierają już, bo się męczą na tym swiecie
Wystarczy że twarzą tej ekskluzywnej menelnej marki jest skorpion debil666, który wiele razy promował wałkowane sklepy tu...
13.02.2025, 05:04
@"LOBO" Przecież wszystko co on wstawia z tego sklepu to są sample a nie zamówienia. A chujowe sample i największe ścierwa będzie zachwalać byle mieć się naćpać czym z darmo.