Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Cannabis420.org - Temat główny
08.06.2025, 15:13
Kilka dni temu odebrałem paczkę dla przyjaciela. Zamówienie zrealizowane bardzo szybko.
BHP na wysokim poziomie, dyskretnie i estetycznie. Produkty dobrze zapieczone i dobrej jakości.
Czas lotu bardzo szybki, vendor bardzo miły idzie się dogadać w każdej kwestii.
BHP na wysokim poziomie, dyskretnie i estetycznie. Produkty dobrze zapieczone i dobrej jakości.
Czas lotu bardzo szybki, vendor bardzo miły idzie się dogadać w każdej kwestii.
13.06.2025, 09:03
Gołąb wylądował na miejscu 🚀
Pakowanie klasa sama w sobie, nikt się nie zorientuje, że jest tam coś nielegalnego tak vendor dba o BHP.
Zamówione :
Amnesia 💚
Lemon Haze 💚
Galeto 💚
Dziękuję za szybką realizację Cannabis420
Pakowanie klasa sama w sobie, nikt się nie zorientuje, że jest tam coś nielegalnego tak vendor dba o BHP.
Zamówione :
Amnesia 💚
Lemon Haze 💚
Galeto 💚
Dziękuję za szybką realizację Cannabis420
10.07.2025, 18:06
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.07.2025, 18:12 przez Forsik1910.)
Recka rzeczy które miałem,gelato,amnesia,banan kush
Wyglad zbite topy,zapach po wyjeciu z samarki czuc trawe ale jak masz w samarce nie czuc nic. na tym plusy sie konczą każda odmiana wygladała i pachniała tak samo i równiez tak samo działała.Mam wątpliwosci ze to jest THC,jaram wlasnie MJ z cebulki i niestety vendor tutaj ten robi ludzi w huja , ''Amnesia'' od niego nie lezała nawet obok ''Amnesi'' z cebulki bez porównania mocowo.
Mocowo tez hujnia 30g wyjarałem w tydzien no nie jest to trawa,wiecej tu nie przyjde
Moc 5,5/10 , kontakt z vendorem 10/10,fotki wrzuce jak znajde.Zawiodłem sie ,nie polecam ;c
Edit- Wagowo tez lipa brakowało 4gram
Wyglad zbite topy,zapach po wyjeciu z samarki czuc trawe ale jak masz w samarce nie czuc nic. na tym plusy sie konczą każda odmiana wygladała i pachniała tak samo i równiez tak samo działała.Mam wątpliwosci ze to jest THC,jaram wlasnie MJ z cebulki i niestety vendor tutaj ten robi ludzi w huja , ''Amnesia'' od niego nie lezała nawet obok ''Amnesi'' z cebulki bez porównania mocowo.
Mocowo tez hujnia 30g wyjarałem w tydzien no nie jest to trawa,wiecej tu nie przyjde
Moc 5,5/10 , kontakt z vendorem 10/10,fotki wrzuce jak znajde.Zawiodłem sie ,nie polecam ;c
Edit- Wagowo tez lipa brakowało 4gram
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy
2.Kasa robi kase,z ludzi kurwy szmaty
2.Kasa robi kase,z ludzi kurwy szmaty
11.08.2025, 18:02
Forsik1910 ja już od dawna pisałem że to nie jest normalne jaranko tylko jakieś HHC lub inne
11.08.2025, 20:13
Pisałem to wcześniej przy vape penach, gość ciśnie kit że to thc a ja znalazłem dokładnie te same 1:1 vapy w Czechach jak byłem na wycieczce.
W Pradze są sklepy w których gonią syntetyki na potęgę i były w kilku sklepech dokładnie te same produkty co on ma i dam sobie kurwa rękę uciąć że to jest gość z Czech
Jaranie tam też gonią i to nawet na dowóz w dowolnym miejscu od hhc po inne syntetyki i wszystko wygląda jak na tym sklepie
Chciałem zamówić ale wycofałem się bo po ewidentnie tutaj coś nie gra, i z jaraniem niby organicznym i z vapami
Jaram 15 lat, zwoziłem kiedyś bakę z Czech zanim weszło syntetyczne gowno, mieszkałem w nl 7 lat i wiem jak rozróżnić gówno od kozaka a ten gość goni gówno i tyle w temacie
W Pradze są sklepy w których gonią syntetyki na potęgę i były w kilku sklepech dokładnie te same produkty co on ma i dam sobie kurwa rękę uciąć że to jest gość z Czech
Jaranie tam też gonią i to nawet na dowóz w dowolnym miejscu od hhc po inne syntetyki i wszystko wygląda jak na tym sklepie
Chciałem zamówić ale wycofałem się bo po ewidentnie tutaj coś nie gra, i z jaraniem niby organicznym i z vapami
Jaram 15 lat, zwoziłem kiedyś bakę z Czech zanim weszło syntetyczne gowno, mieszkałem w nl 7 lat i wiem jak rozróżnić gówno od kozaka a ten gość goni gówno i tyle w temacie
inked_kawadrat tak to jest Czeski sklep jak brałem piątkę kiedyś na test tego jego Niby THC to właśnie stamtąd wysłał
12.08.2025, 14:15
No i powoli wszystko składa się w jedną całość
Zróbcie z tym porządek bo gość ciśnie kit a wy jak pelikany łykacie to i nabijacie mu kieszeń
Zróbcie z tym porządek bo gość ciśnie kit a wy jak pelikany łykacie to i nabijacie mu kieszeń
12.08.2025, 14:38
Te jaranie od niego działać działa tylko że wprowadza ludzi w błąd pisząc że to jest THC a nie jest i każdy to potwierdzi ze starych jaraczy którzy palą na codzień skuny zajebiste
12.08.2025, 15:15
Jak patrzę na te topy na jego stronie to wyglądają jak jakieś wodorosty 
Wszystkie takie same
Największym i najpewniejszym potwierdzeniem tej lipy są dla mnie vapy
Żałuję że nie zrobiłem zdjęć w sklepie stacjonarnym jak byłem w Czechach ale nie pomyślałem o tym bo jego stronę znalazłem po mojej wyprawie.
Jadę w weekend znowu do Czech ale nie do Pragi tylko uderzam w inną większą miejscowość, będę cały dzień to spróbuję znaleźć je znowu i wtedy udowodnię to zdjęciami
Jebac oszustów

Wszystkie takie same
Największym i najpewniejszym potwierdzeniem tej lipy są dla mnie vapy
Żałuję że nie zrobiłem zdjęć w sklepie stacjonarnym jak byłem w Czechach ale nie pomyślałem o tym bo jego stronę znalazłem po mojej wyprawie.
Jadę w weekend znowu do Czech ale nie do Pragi tylko uderzam w inną większą miejscowość, będę cały dzień to spróbuję znaleźć je znowu i wtedy udowodnię to zdjęciami
Jebac oszustów
12.08.2025, 16:43
Ja ziomkowi pomogłem w zamówieniu i faktycznie to jakieś hhc czy coś, ale poza standardową ofertą miał np. banana kush i dał sampla to ziomek mówił, że pyszne zioło i działa jak zioło